ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5921
EURO
34,8652
ALTIN
2.502,81
BIST
9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

“Bize Gelecekse, Sözlerini Yalanlayacak”

“Bize Gelecekse, Sözlerini Yalanlayacak”
12.01.2015 14:47
A+
A-

Trabzonspor Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Yakup Aslan Trabzonspor’a transferi söz konusu olan Erkan Zengin için “bize gelecekse çıkıp o sözleri yalanlayacak” dedi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, tecrübeli futbolcunun İsveç basınında yer alan sözlerini yalanladığını söyledi. “Başkanımıza ‘Ben öyle bir şey söylemedim. Söylediklerimi Türkçe’ye hatalı çevirmişler’ demiş. Zaten bize gelecekse çıkıp o sözleri yalanlayacak” diye konuştu.

Trabzonspor’da Erkan Zengin tartışmaları sürüyor. Bordo-Mavili takımın transferi için Eskişehirspor ile anlaştığı tecrübeli futbolcunun İsveç basınına yaptığı “Fenerbahçe’den başka yerde oynamam” açıklaması camiayı ikiye bölmüştü. Erkan’ın bu sözlerine rağmen Trabzonspor yönetiminin bu transferdeki ısrarına başta yerel basından olmak üzere tepkiler gelmişti.

ERKAN’A YALANLAMA ÇAĞRISI

Ancak Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, bu transferle ilgili ezber bozacak ifadeler kullandı. Aslan, Erkan’ın açıklamaları sonrası İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tecrübeli futbolcuyu aradığını belirterek “Başkanımız Erkan’a işin aslını sormuş. Erkan da böyle bir şey söylemediğini ifade etmiş. ‘Ben öyle söylemedim. Türkçe’ye hatalı çeviri yapmışlar’ demiş. Zaten Erkan bize gelecekse koşulu şu: Çıkacak ve ‘Ben öyle bir şey demedim. Trabzon’da niçin oynamayayım’ gibisinden bir ifade kullanacak. Başka türlü gelemez” dedi.

‘OYUNCU PROFESYONEL DÜŞÜNEBİLİR’

“Eğer bir futbolcu gerçekten ‘Ben Trabzonspor’da değil Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” diyorsa, biz o oyuncunun takımımıza gelmesini zaten istemeyiz” diye devam eden Aslan “Taraftar da, yönetim kurulu da istemez böyle bir şeyi. Ancak bir oyuncu profesyonel düşünebilir. ‘İstemiyorum ama menfaatim gereği yapıyorum’ diyebilir. İnsan bazen istemediği bir şeyi, kendi lehine sonuçlar doğuracaksa yapabilir” yorumunda bulundu.

MENAJERE ‘ALGI’ TEPKİSİ

Erkan’ın menajerine de tepki gösteren Aslan sözlerini şöyle noktaladı: “Oyuncusunun Fenerbahçe’yi istediği yönünde konuşmuş. Erkan ile ilgili yapılan bu algının menajer kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tabii ki çok iyi menajerler var ama maalesef bazıları her türlü şeyi yaparak futbolcusunu daha pahalıya pazarlamayı çalışıyorlar. ‘Voliyi vuralım da gerisi bizi ilgilendirmez’ diyorlar.”

Kaynak: Bugün

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.