ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Bu tezgahta herkes kendisi tartıp alıyor, parasını kasaya bırakıp gidiyor…

Bu tezgahta herkes kendisi tartıp alıyor, parasını kasaya bırakıp gidiyor…
27.08.2018 11:34
A+
A-

Çaykara Merkez Camii önünde kurulan bu tezgah ilgi odağı oldu. Kamyonetinin arkasına doldurduğu armutların yan tarafına bir plastik kasa bırakan satıcı “Armut, 3 kg 10 TL, para plastik kasaya” şeklinde bir not bıraktı. Tezgahın başında kimse yok. Gelen müşteri dilediği kadar armut alıp terazide tartıyor ve parayı plastik kasaya bırakıyor. Satıcı ne armutların ne de bırakılan paraların takibini yapmıyor. Alıcılar ise bu durumu hiçbir şekilde kötüye kullanmıyor. Su-i istiğmal etmiyor. Sosyal medyada gazetemizin grubunda paylaşılan bu fotoğraf yüzlerce beğeni ve paylaşım aldı. Aynı zamanda onlarca olumlu yorum… İşte Çaykara bu dedirten, Çaykara’daki güven ortamını resmeden bu fotoğraf aslında Çaykara’nın fotoğrafı. Yıllardır eğitime, kardeşliğe, paylaşıma, aile kavramına ve aile terbiyesine verilen önemin ve bunun sonuca yansımasının fotoğrafıdır.

Çaykara demek güven demek

Çaykara demek emniyet demek

Çaykara demek itimat demek…

Çaykara’ya bu mirası bırakanlara teşekkürle…

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.