ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5521
EURO
34,7644
ALTIN
2.493,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Çaykara Yeni Parkı Sevdi

Çaykara Yeni Parkı Sevdi
24.09.2013 16:17
A+
A-

Bilindiği gibi Çaykara merkezinde buluna park beş ay önce yıkılmıştı. Hızla yapımına başlanan yeni park bu süre içerisinde tamamlanarak Çaykaralının hizmetine girdi. İlk olarak 15 yıl önce yapılan parkın yeni tasarımında alt katta bayan-erkek tuvaletler ve şadırvanlar bulunurken park kısmının yer aldığı üst kat tamamen ahşap kaplama yapıldı. 15 yıllığına yap-işlet devret modeli ile yapılan park Coşkunlar Ticaret Limited Şirketi tarafından inşa edildi.

Zemininde andezit taş kullanılan parkın yeni hali üzeri raylı tente ile açılır-kapanır şekilde yapıldı. 100 metrekare kapalı alana sahip olan yeni parkın toplam alanı 330 metrekare oldu. Yeni yapılanmada daha önce parkın içerisinde yer alan bankamatik ve büfeler park alanı dışına alındı.  Konu ile ilgili sitemize değerlendirmede bulunan Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu: “Çaykara ilçe merkezinin en gözde yeri burası. Çaykara’ya değer katan görselliği yüksek nitelikli bir park inşa edildi. İnsanımız bu parkta oturmaktan zevk alacak. Bu park Çaykara merkezine değer kattı. Girişimci firmaya bu güzel eser için teşekkür ediyorum. Belediyemiz güzel bir eser kazandı” dedi. Parkı 15 yıllığına yap-işlet-devrat modeli ile yapan girişimci Hasan Coşkun “Çaykara merkezinde turizme yönelik bir eser ortaya koymaya çalıştık. Alt katta modern tuvaletleri ve banyosuyla önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Üst katta ise açılır kapanır olarak tasarlanan alanın yanında restoran olarak hizmet veren bölümüyle komple bir tesis inşa ettik. Böyle bir tesisi ilçemize kazandırdığımız için gururluyuz. Burada hiç bir masraftan kaçınmadık ve tamamıyla birinci sınıf malzeme kullanduık. Tesisin maliyeti 650.000 Lira olarak gerçekleşti” dedi.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.