ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5994
EURO
34,8026
ALTIN
2.503,83
BIST
9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
24°C
reklam

Dernekpazarı Çanakkale Şehitlerini Andı

Dernekpazarı Çanakkale Şehitlerini Andı
18.03.2013 22:55
A+
A-

1915 de Çanakkale’nin geçilemeyeceğini anlayan dünya Türk Milletinin vatan, bayrak sevgisine mağlup oldu. Çanakkale Şehitleri tüm yurtta  olduğu gibi Dernekpazarı’nda da günün anlamına  uygun şeklinde kutlandı.

Sabah saat 09:45 de Lisenin bahçesindeki Atatürk büstüne konan çelenklerden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa saat 10:00 da Halk Eğitimin çok amaçlı salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam edildi. Hasan Cansız Kom ÇPL  Edebiyat Öğretmeni Dursun Öz ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Bayram Yasin tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili  konuşmalar yapıldı. İstiklal Marşını okuma yarışmasının birincisi Işıl Bereket İstiklal Marşını okudu. Okunan değişik şiirler, sanal müze sunumuyla  savaşta kullanılan silah, kıyafet ve değişik araçların karşılaştırılması slayt olarak gösterildi.

İbrahim Ağa Anaokulu öğrencilerinin gösteris

i büyük beğeni ile alkışlandı. Hasan Cansız Kom ÇPL Müzik Öğretmeni Ersin Yeşilyurt yönetiminde müzik ziyafeti verildi. İstiklal Marşının ezbere okunması yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Abdurrezzak Canpolat  tarfından  ödül verildikten sonra program sona erdi.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.