ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
reklam

Gedikoğlu’na Yılın Başkanı Ödülü

Gedikoğlu’na Yılın Başkanı Ödülü
03.12.2013 08:47
A+
A-

Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu Mebus Haber Dergisi tarafından ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü. 29 Kasım Cuma günü Ankara Holiday In Otel’de yapılan bir törenle ödülü kendisine verilen Gedikoğlu kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Mebus Haber dergisi okurları gönderdikleri elektronik posta, mektup ve anketlerle devlet adamı, siyasetçi, iş adamı, milletvekili, bürokrat, vali, belediye başkanı, gazeteci, tv muhabiri, sunucu, yerel yöneticiler, sivil toplum yöneticileri gibi alanlarda yılın adamlarını seçiyor.

Törende; b​elediye, merkezi yönetim, ye​rel yönetim, sivil toplum ve özel sektör arasında dayanışma ve uzlaşmayı gözeterek, yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığın​ı geçekleşti​rmesi, şeffaf ve açık yönetimi, belediyecil​ikte göstermiş olduğu başarılı çalışmalar​ından dolayı Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu yılın belediye başkanı seçildiği açıklandı. Aynı kategoride başka bazı ilçe belediye başkanları da aynı ödüle layık görülürken Trabzon’dan sadece Namık Kemal Gedikoğlu ödül aldı.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. rafet dedi ki:

    bırakın ne ödülü bir caykaraya dikili taşi yok herşey hes yaptı kım bunu caykaranın başına getirdiyse allah belasını versin

  2. kor kursunlar dedi ki:

    Kofoglunun yaptigi binaya bakin.kacak kat gun gibi ortada.tas ocagi ihalesi anons dahi yapilmadan apar topar el altindan verildi.daha da sayarim ama zamanim yok.

  3. kör kurşun sana gelsin... dedi ki:

    Kamu ihale yasasina gore ihaleler şeffaf olmak zorunda aksi oldugunda belediye başkaninin gorevden alinma nedeni ortaya cikiyor. Bunu yapabilecek belediye başkani varmi? Hangi belediye baskani imarsiz yere insaat yaptirabilir. Siz kimsiniz soyleyinde çamur at izi kalsin diye bu insanlari sucluyorsunuz. O belediye baskani oralari peşkeş cekecek ne karaktere nede yapiya sahiptir.bu caykaradaki insanlar ne zaman tarafsiz olacak caykarali birisi olarak cok merak ediyorum

  4. musa dedi ki:

    acaba neden verildi bu ödül başkana düşündüm düşündüm Çaykara için ne yaptı da aldı evet buldum
    İlçemize hiç bir şey yapmadı da ondan almıştır

  5. kör kurşunlar dedi ki:

    başkanın geçen seçin dağıttığı seçim vaatleri kitapçığı elimde.tam 31 vaad.yapılan sadece 1,5 ( birbuçuk ).ne adam kayırma yapalım ne de iftira atalım.herşey ortada.kendi etrafına tanıdığı rant dillerde.halka açık ihaleleri anons ettirmeden apar topar vermesi.yapılan inşaatlara bakın.kaç kat kaçak yapılmış-kaç bina yola-köprüye sıfır yapılmış.insan biraz ar eder.

  6. MEHMET SAMİ NUHOĞLU dedi ki:

    NAMIK KEMAL BEY YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERDN TOSAJI BAYA ARTMIŞ LAKİN ŞUNU DA BİLMENİZİ İSTERİM ÇAYKARA DA BİR YAŞAYAN OLARAK 5 SENE ÖNCESİNE GÖRE ÇOK DEĞİŞİKLİKLER OLDU,İSTER KABUL EDİN İSTER ETMEYIN,BU BİR NAMIK KEMAL SAVUNUCULUĞU DA DEĞİL PARKE,ARKA CADDEVE OTURMA ALANLARI,ANAOKULU,ÇAYKARANIN ÇAY PARKI VE WC LER,HURMALIK TA PARKE VE SOK DÜZENİ, BELEDİYE ÇAYKARA YAPILAN İNŞAATLAR,ÇOCUK PARKLARI,AFET EVLERİNDEKİ REZİLLİĞİ BİLEN BİLİR ŞİMDİ GÖRÜN BAKALIM BEĞENMEYEN VARMI..ŞİMDİ TOKİ ACIKLANIYOR İKİ ANAYOLDA YOL GENİŞLEMESİ,ASFALTLANMASI BUNLARI BU BELEDİYE BAŞKANI YAPTI BAŞKASI DEĞİL SİZİN GÖNLÜNÜZDE YATANLAR OLABİLİR..BELKİ BİR DAHA KİDÖNEME SİZİN SEVDİKLERİNİZ BAŞKAN OLABİLİR BİZ SİZİN YAZTIKLARINIZ GİBİ YAZMAMIZ MI LAZIM,G ELİN BİRDE ÇAYKARANIN İÇERİSİNDE YAŞAYARAK BAKALIM BU MANZARAYA ÇAYKARA BİR CİVİ ÇAKANI TAKDİR ETMEMİZ GEREKMEZ Mİ?

  7. Halil İbrahim AYDIN dedi ki:

    Sayın başkanı, ama öyle ama böyle değerlendirme komitesi ödüle layık görmüştür.Ödüller belirli kriterlere göre verildiğine göre bize ve sizlere düşen görev başkanımızı tebrik etmektir.Sayın başkan başarılarının devamını diliyorum.

  8. Ali A. dedi ki:

    iyi güzelde ne iş yaptıda bu ödüle layık görüldü.Türkiye de ki belediye başkanlarıının en ıyısı bu ise vay türkiye min haline…

  9. suat dedi ki:

    ayıp vallahi.sayın başkana çaykarasporu sordunuz mu hiç.sorun bakalım ne diyecek acaba

  10. AHMET ÜSTÜNBAŞ - HATAY dedi ki:

    Sayın Namık Kemal Gedikoğlu Sayın Başkanım..Sizi kutluyorum..Başarılarınızın devamını yürekten diliyorum. Selamlarımla..

  11. Levent GENÇ dedi ki:

    Canı gönülden tebrik eder, Başarılarınızın devamını dilerim.