ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
reklam

KPSS’de Derece Yaptı

KPSS’de Derece Yaptı
04.01.2013 08:20
A+
A-

KPSS'de Derece Yaptı 1Mehmet Yıldırım 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında 100 üzerinden 93 puanın üzerinde alarak ilk 400 arasına girdi. Ortaöğretim seviyesinde sınava katılan 1.872.206 aday arasında 93,176.37 puan alan Mehmet Yıldırım Türkiye 393. oldu.

Kamu Personeli Seçme Sınavında 93.176,37 puan alan Mehmet Yıldırım sınava son bir ay kala düzenli çalıştığını, sınav akşamı ise heyecan yaptığını ve dinlenemediğini söyleyerek çok basit soruları yorgunluk ve heyecan nedeniyle hatalı işaretlediğini, yine de iyi puan aldığını belirtti. Yıldırım: “Amacım okulumu bitirebileceğim bir meslek alanını tercih ederek üniversiteyi bitirmektir.” dedi.
KPSS ortaöğretim bölümünden Türkiye 393.sü olan ve İzmit’te ikamet eden Mehmet Yıldırım Çaykara’nın Yeşilalan köyünden olup halen Yıldız Teknik Üniversitesinde İktisadi ve Ticari İlimler Fakültesi İktisat bölümü 3. sınıfında öğrencidir.

 Haber: www.caykaragazetesi.com

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.