ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt görevine başladı

Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt görevine başladı
24.09.2018 23:11
A+
A-

İçişleri Bakanlığının 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Giresun Eynesil Kaymakamı hemşehrimiz Yılmaz Kurt Aydın ili Kuyucak ilçesi kaymakamı olarak atandı. Kaymakam Kurt, yeni görevine başladı.

17 Eylül 2018 tarihinde görevine başlayan Kaymakam Yusuf Kurt yayınladığı mesajda” 31.08.2018 tarihli ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile atandığım Kuyucak Kaymakamlığı görevine 17 Eylül 2018 tarihinde başlamış bulunmaktayım.

Öncelikle Aydının şirin ve nadide İlçelerinden Kuyucak’ ta siz değerli hemşehrilerime hizmet edecek olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu görevin verdiği büyük sorumluluğun da bilincinde olarak İlçemizin sorunlarını çözmek ve halkımıza hizmet etmenin gayreti içinde olacağım.

Kamu olarak, vatandaş memnuniyeti ilkesiyle kamu hizmetlerinin etkin, şeffaf, adil ve tarafsız bir şekilde sunulması temel ilkemiz olacaktır.

Görev sürem boyunca Belediye Başkanımızın, Siyasi Parti Temsilcilerimizin, Muhtarlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının, Basın Mensuplarının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında bulunan mesai arkadaşlarımın katkı ve desteklerini, tecrübelerini, emeklerini esirgemeyeceklerine olan inancım tamdır.

Bu duygularla siz değerli hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi

Yılmaz Kurt’un Öz Geçmişi

1976 yılında Trabzon’un Çaykara ilçesinde doğan Yılmaz Kurt, İlk ve Orta öğrenimini Trabzon’da tamamladı. 2001 yılında Kırklareli Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı.

Bu dönemde Tokat Almus ve  Niksar ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulunan Yılmaz Kurt, İngiltere’de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı.

2005 yılında Ordu Çatalpınar Kaymakamı olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan Kemaliye, Rize Hemşin Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Erzurum Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Çaylara Gazetesi olarak Kaymakam Yılmaz  Kurt’a başarılar dileriz

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.