ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

“Öyle Sevdim ki Seni” Görücüye Çıkıyor

“Öyle Sevdim ki Seni” Görücüye Çıkıyor
20.09.2013 11:20
A+
A-

İfakat Belgeselinin yönetmeni Orhan Tekeoğlu’nun yönetmen olarak imza attığı “Öyle Sevdim ki Seni” 23 Eylülde Gala yapıyor. Orhan Tekeoğlu filmin ilk galasını memleketi olduğu için Trabzon’da gerçekleştirdiğini söyledi. Tekeoğlu ikinci galanın 26 Eylül tarihinde İstanbul’da gerçekleşeceğini ifade etti. Tekeoğlu inandığı bir hikayeye içine sinen bir film çektiklerini ve halkın beğenisine sunduklarını belirtti. Tekeoğlu İfakat Belgeselinden sonra şimdi de yine bölgenin bir başka sosyal sorununa değinen sinema filmiyle izleyicinin karşısında oluyor. Yönetmen Orhan Tekeoğlu daha önce Çaykaralı kadınların hayat mücadelelerini konu alan belgeseliyle yurt içi ve yurt dışından bir çok ödüle layık görülmüştü.

1900’lü yılların başlarında Trabzon-Gümüşhane sınırına yakın bir yerleşim alanı olan Santa’dan Yalta’ya taş ustası olarak giden Yakup Usta’nın torunu Olga, çalışmak için 1997’de Trabzon’a gider. Dede memleketinde Nataşa olarak görülen Olga’yı, içine düştüğü uçurumdan Santa’lı genç Cemal kurtarır.

Öyle Sevdim Ki Seni fragman | sinemalar.com

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.