ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
19°C
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
reklam

TUFAN ÇAKIR profesör oldu

TUFAN ÇAKIR profesör oldu
14.10.2019 10:07
A+
A-

Hemşehrimiz Tufan ÇAKIR Gümüşhane Üniversitesi Müh. ve Doğa Bil. Fak. İnşaat Mühendisliği Bölümünde Doçent olarak görev yaparken Haziran 2019’da Profesör kadrosuna atandı.

Yuruf ÇAYKIR Kimdir?

1979 tarihinde Çaykara Arpaözü Köyü’nde doğdu. İlk öğrenimini Trabzon Kurtuluş İlkokulu’nda, orta öğrenimini Trabzon Kanuni Ortaokulu’nda, lise öğrenimini Trabzon Fatih Lisesi’nde tamamladı. 1998-1999 eğitim öğretim yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde lisans öğrenimine başladı. Lisans öğrenimi boyunca “Onur” ve “Yüksek Onur” öğrencisi olarak ödüllendirildi. Ekim 2002’de KTÜ Gümüşhane Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’ne Araştırma Görevlisi olarak atandı. Temmuz 2005’de yüksek lisans öğrenimini, Ağustos 2010’da doktora öğrenimini tamamladı. Nisan 2011’de Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’ne Yrd. Doç. Dr. olarak atandı. Ocak 2014’te Doçent unvanını aldı. 01.12.2015-24.01.2017 tarihleri arasında Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürüttü. Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliği, Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Üyeliği ve çeşitli komisyon ve kurullarda başkan ve üyelik görevlerinde bulundu, lisansüstü tezler yönetti. Gümüşhane Üniversitesi’nde Mayıs 2011’den bu yana Geoteknik Anabilim Dalı Başkanlığı ve Kasım 2017’den bu yana İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüten Çakır, aynı bölüme Haziran 2019’da Profesör olarak atandı. Dr. Çakır, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Çaykara Gazitesi olarak Yusuf ÇAKIR’a akademik hayatında başarılar dileriz.

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.