ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3105
EURO
35,0957
ALTIN
2.279,29
BIST
8.961,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
18°C
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
reklam

Yıldırımhan mesajıyla dikkati çekti

Yıldırımhan mesajıyla dikkati çekti
21.06.2017 13:17
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı hemşehrimiz Mazhar Yıldırımhan’ın önceki gün sosyal medya hesabından yayınladığı mesajı Trabzon’da gündem oldu. Trabzon’a kazandırılacak iki önemli yatırım olan şehir hastanesi ve yatırım adası kararının meclisten geçtiğini vurgulayan Yıldırımhan bu durumun bazılarında hased ve kıskançlığa neden olduğunu söyledi. Projelerin mimarı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu teşekkür eden Yıldırımhan’ın mesaji bu gün Trabzon basınının da gündemindeki konuların başındaydı.

İşte Yıldırımhan’ın dikkat çeken mesajı:

“Trabzon iki dev yatırım kararını meclisten geçirerek adeta devrim yaptı. Bu iki büyük yatırım kararının arkasında hiç şüphesiz, kararlı duruşu ve projelere inanmışlığı ile Sayın Bakanımız Süleyman Soylu var. Seçim öncesinden başlayarak inandığı ve seçim vaadi olarak topluma açıkladığı ne kadar mega proje varsa hepsini gerçekleştirmek için iki eli kanda da olsa büyük bir özveri ortaya koydu. Bu projelere sahip çıkması gereken yerel dinamiklerin sessiz kalarak muhalefetine rağmen bu büyük projelerin altyapısı kanunlaştırıldı. Bu kanununun komisyon aşamasında ve sonrasında Sayın Salih Cora’nın ve milletvekillerimizin elbette gayreti ve emeği var. Hepsine teşekkür ediyoruz.

Sayın bakanımızın Trabzon adına ortaya koyduğu güçlü ve kararlı irade Trabzon tarihinde hep önemli olacak ve hayırla yad edilecektir. Yumurta misali bir hizmet için ala ile vala ile arz-ı endam edenlerin ve her meselede fetva kesenlerin bu iki dev yatırım karşısında suskun durmalarını anlamak ve anlamlandırmak zor. Candan bir teşekkür yayınlamak bile zor geliyor.
Neyse hased ve kıskançlık bir hastalıktır bunları boş verelim de yolumuza bakalım. Trabzon’un çok işi var daha. Teşekkürler sayın bakanım. Allah senden razı olsun iyi ki varsın. Trabzon seni hayırla yad edecektir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Yatırım Adası ve şehir hastanesi kararları hayırlar getirsin, arkası gelecek inşaallah. Şehrim adına hem sevinçliyim hem de iftihar duyuyorum.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.