ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5955
EURO
34,7913
ALTIN
2.493,56
BIST
9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Dernekpazarı’nda MHP’nin Adayı Dursun Atalay

Dernekpazarı’nda MHP’nin Adayı Dursun Atalay
12.02.2014 22:38
A+
A-

Dernekpazarı Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Vakfı sorumlusu Dursun Atalay Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de AK PARTİ  den  Belediye Başkan adaylığı için başvurmuştu.Geçen dönem  aday gösterilmemesine rağmen çizgisinden şaşmadı. Partisine  olan bağlılığını aynen sürdürdü. Bu dönem de  seçilmemesine ,aday  belirleme  kriterlerine tepki  gösterip partisinden istifa  etti.Başvuruda bulunup aday gösterilemeyenlerle  destekçilerinden meydana gelen küskünler yeni arayışlar içine girdi. Dursun Atalay ın aday olmasında  karar verildikten sonra  izlenecek yol masaya yatırıldı. Bağımsız  girildiği  taktirde meclis üye sıkıntısı nedeniyle  bir siyası partiden girilmesinin uygun olacağına karar verildi. İlçe merkezinde ve  mahallelerde  (Köyler ) yapılan  toplantılar sonunda MHP den  seçime girilmesi kararlaştırıldı.

11.02.2014 Salı  günü kurumdaki görevinden ayrılan Atalay bugün (12,02,2014 ) Parti binasında  adaylığını  açıkladı.

 Eski Milletvekili Nail Çelebi  aday  açıklama öncesi yaptığı  konuşmada :

“ Sıkıntılı bir süreçten sonra İlçe olarak güzel bir noktaya geldik.Sizlerinde gayretiyle inşallah  Ülke olarak ta  güzel bir noktaya ulaşacağız. Bugün  Dernekpazarı nın geleceği için  adayımızı açıklamak üzere buradayız.Dernekpazarı  artık  dört mahalleden  ibaret değil,14 mahalleden  oluşan bir  yerdir. İşte  bu nedenle   ilçeyi çok iyi bilen, her an sizlerle iç içe yaşayan, 20 yıldır ilçenin tümüne hizmet veren ,çok iyi tanıdığınız birisi Dursun Atalay Kardeşiniz Belediye Başkan Adayımızdır. İlçeye, memlekete hayırlı olsun.” Diyerek  Dursun Atalay  a söz verdi.

Dursun Atalay : “ Bu güne nasıl gelindiğini, ilçede aday belirleme noktasında  Hangi kişilerin etkisiyle  aday belirlendiğini hepiniz biliyorsunuz. Bu  konuya girmeyeceğim. Ben partiler üstü bir oluşumun  Başkan adayıyım. Aday  seçimindeki  oyunlara isyan eden AK PARTİ  liler le değişik siyası görüşe sahip, hiçbir siyası görüşten olmayanların bir raya gelmesiyle alınan kararın  Adayı oldum. İşte bu nedenle partiler üstü  bir oluşumun Başkan Adayıyım.Projelerimi önümüzdeki günlerde  mahalle mahalle, ev,ev dolaşarak  açıklayacağım. Sizlerin desteğiyle başarıp  Güzel İlçeme güzel  hizmetler sunmaya devam edeceğim. İlçem için hayırlı olsun “ dedi. Daha sonra  toplu resim alınarak esnaf ziyaretine geçildi.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.