ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5707
EURO
34,7707
ALTIN
2.491,02
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Erdal Ağırman Merve’sine kavuştu

Erdal Ağırman Merve’sine kavuştu
22.08.2021 23:50
A+
A-

Erdal Ağırman ile Merve Hacısalihoğlu Trabzon Arsın Nisrapark Salonunda dini düğün meresimi ile dünya evine girdiler.

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Hatime & Hakkı Ağırman çiftinin yakışıklı oğlu Elektik Mühendisi Erdal Ağırman ve Trabzon Tonya İlçe doğumlu Taşkıran Mahalle Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu’nun yeğeni Zinnet & Ali Hacısalihoğlu’nun güzel kızları Matematik öğretmeni Merve Hacısalihoğlu ile bir süreden beri nişanlı kaldıktan sonra 22 Ağustos 2021 Pazar günü Trabzon Arsin Nisrapark salonunda dini düğün meresimi ile dünya evine girdiler.

Genç çiftlerin bu özel gününde Her iki ailenin yoğun katılım sağlandı. Düğün salonu görevlileri pandemi dolayısıyla sık sık Anons yaptılar. Taşkıranlı  Abdurrahman Beder’in dini konuşmaların ardından Mustafa Fidan Semazen Ekibi, ilahi Grubu ile devam eden Semazen gösterisi ve  ilahiler davetlilerin duygusal dakikalar yaşattılar.

Düğün’un son bölümlerinde Takı merasimi düzenlendi oldukça uzun kuyruklar oluştu genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de takılarını taktılar. Aile fotoğraf çekimi ile düğün meresimi sona erdi.

Çaykara Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz

Ali Rıza Altınsoy

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.