ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5130
EURO
34,8145
ALTIN
2.467,95
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
reklam

Hamza Ağırman muradına erdi

Hamza Ağırman muradına erdi
16.08.2019 11:11
A+
A-

İlçemiz Taşkıran mahallesinden merhume Hayriye & Mehmet Ağırman’ın oğlu Hamza Ağırman  Trabzon’un Araklı İlçesinden Hava & Seyfettin Delimehmet’in kızları Elif Delimehmet ile bir süre nişanlı kaldıktan sonra evlenmeye karar verdiler. Uzungöl sezgin otel de muhteşem bir düğün merasimi ile bekarlığa veda ettiler.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ‘un genç  çiftlerin nikahlarını şahitler huzurunda kıyılması ile başladı .

Düğün merasimi 15 Ağustos 2019 Perşembe günü Uzungöl Sezgin otel salonunda gerçekleşti. Gelin İle Damat’ın salona girişi ile alkış tufanına tutuldular ilk dansları arkadaşları ile tamamladılar. Uzungöl Sezgin otel  düğün salonunda kemence ve sesiyle Salih Bağdatlı ve Klavyede Erol Akyüz’ün  sahne aldığı salonda muhteşem  performans sergilendi düğün merasiminde davetliler gönüllerince horona  ve eğlenceye doydular.

Taka Gazetesi genel müdürü Zihni Ağırman’ın yeğeni olan damat Hamza Ağırman’ın düğün merasiminde hem şahitlik yaptı hem ‘de uzun süre horon oynadı. Taşkıran’dan ve Araklıdan gelen her iki ailenin yakınları arkadaşları, akrabaları, sevenlerinden çok sayıda davetli katıldı solan yetersiz kaldı çoğu dışarıda ve ayakta düğün merasimini izlemek zorunda kaldı. Takı merasimi oldukça uzun kuyruklar oluştu Pasta kesiminden sonra eğlence devam etti.

Çaykara Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Hamza Ağırman muradına erdi 1Haber:Ali Rıza Altınsoy/Çaykara Gazetesi

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. İlhami dedi ki:

    Mutlulukları daim olsun…