ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
reklam

Muhteşem düğün

Muhteşem düğün
31.08.2019 23:01
A+
A-

İlçemiz Taşkıran mahallesinden Cemile ve Zekeriya Altınsoy’un oğlu Selçuk Altınsoy ve Trabzon’un Yomra ilçesinden İlknur ve Sadettin Selim’in kızları İrem Selim ile muhteşem düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler .

31 Ağustos 2019 Cumartesi günü Trabzon Haneden düğün salonunda ve yoğun  davetliler arasında düğün merasimi gerçekleşti. Genç çiftin hayatlarını birleştirdikleri bu özel gecede Hanedan düğün salonu müzik gurubu söylediği birbirinden güzel türkülerle davetlileri doyasıya eğlendirdiler.

Daha sonra takı merasimi yaş pasta kesimi ile devam eden düğün töreninde özellikle takı merasimine  katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik etti hem de takılarını taktılar bu mutlu günlerinde gençleri yalnız bırakmamış oldular.

Çaykara  Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Muhteşem düğün 1Haber: Ali Rıza Altınsoy/Çaykara Gazetesi

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.