ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
reklam

Bursa Uzungöl Derneği yönetim kurulu güven tazeledi

Bursa Uzungöl Derneği yönetim kurulu  güven tazeledi
21.03.2021 23:17
A+
A-

Bursa’da sivil toplum örgütü ve hemşehri derneği olarak faaliyetini sürdüren Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği, olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Bursa İl Hıfzısıhha Kurulunun aldığı kararlar doğrultusunda, yüksek düzeyde koruyucu tedbirlerin göze çarptığı genel kurul toplantısı, Bursa Yıldırım/Yavuzselim’de bulunan dernek merkezinde, 21 Mart 2021 Pazar günü, saat 14.00’da icra edildi.

Salgın sebebiyle fazla katılımın olmadığı ve salt çoğunluğun yeterli görüldüğü genel kurul toplantısı, şehitlerimizin aziz hatırası için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Divan başkanlığını Halil Eroğlu’nun;  Divan katipliklerini Abdullah Özen ve Mustafa Sezgin’in yürüttüğü genel kurul toplantısında,   Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yazıcı, genel kurul üyelerini selamlayarak bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Açılış konuşmasında yaşanan salgın hadisesi sebebiyle Bursa ve çevresinde, Uzungöl’de, yurt içinde ve yurt dışında Uzungöl’lü hemşehrilerimiz başta olmak üzere bütün vefat eden din kardeşlerimize rahmet; hastalarımıza şifa dileklerinde bulundu.

Salgın şartlarının hayatın bütünü olduğu gibi, derneğimizin sosyal etkinliklerini de olumsuz etkilediğini belirten Yazıc, bu olumsuzluğun üyelerimizin derneğe yönelik ilgi ve teveccühlerine de yansıdığını söyledi. “En kısa zamanda bu salgının olumsuzluklarından kurtularak huzur içerisinde yeniden bir araya geleceğimiz, kucaklaşacağımız, birbirimize doyasıya sarılacağımız ve el ele horonlar oynayacağımız bir gelecek temenni ediyorum” diyen Yazıcı, özellikle salgın sebebiyle çalışamayan, işini kaybeden ve maddi sıkıntı içerisine giren hemşehrilerimiz başta olmak üzere, bu durumdaki herkesle dayanışma ve yardımlaşma içerisinde bulunmanın önemine değindi.

“Yönetim kurulunda beraber görev aldığımız arkadaşlarımızın her biri çok nitelikli ve kaliteli arkadaşlarımızdır. Birlikte gerçekleştirdiğimiz hizmet ve etkinliklerde sağladıkları büyük katkı ve değerli hizmetleri için şahsım, Uzungöl toplumu ve dernek üyelerimiz adına her birine ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Onlara destek vermenin, yanlarında olmanın ve başarılı hizmetlerinde yüreklendirmenin hem dernek faaliyetlerini hem de toplum dayanışmasını daha ileri düzeye çıkaracağına inanıyorum. Yine zor şartlarda da olsa toplumumuzun birlik be dayanışmasına maddi ve manevi destekleri ve güzel temennileri ile katkı sağlayan bütün üye ve hemşehrilerinizle minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Seçilecek yeni yönetim kurulu üyelerine ve dernek organlarına seçilecek üyelere başarı dileklerini ileten Yazıcı, normal şartlarda bir sonraki genel kurul toplantısının 2023 yılı Mart ayında yapılacağını ifade etti.

Açılış ve selamlama konuşmasının ardından Denetleme kurulu raporu, yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali rapor genel kurul üyelerine okunarak oybirliği ibra edildi.

 

Yapılan seçimde Yönetim Kurulu asıl üyeliğine:

1- Hikmet YAZICI

2- Oğuzhan SEZGİN

3- İrfan UÇAN

4- Alibey AYGÜN

5- Mustafa ÇELİK

6- Mehmet Hilmi ACAR

7- Ahmet KURT

Yönetim Kurulu yedek üyeliğine:

1- Abdullah ÖZEN

2- Hakan SEZGİ̇N

3- Yılmaz KELEŞ

4- Mustafa SEZGİ̇N

5- Yaşar KARACA

6- Yusuf ONAT

7- Aşık Mehmet KANIK

Denetleme Kurulu asıl üyeliğine:

1-  Halil EROĞLU

2- Fikri SEZGİN

3- Mehmet SOYLU

Denetleme Kurulu yedek üyeliğine:

1- Fatih AYGÜN

2- İsmail KAYA

3- Ahmet AKYÜZ

OBursaybirliği ile seçildi.

Dilek ve temenniler bölümünde:

1 – Bursa’da Uzungöllüler adına müstakil bir mezarlık alanı oluşturulması konusunda ilgili kurumlarla ve yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde çalışma yapılması,

2- Derneğe müstakil ve donanımlı kalıcı bir yer edinilmesi konusunda diğer paydaşlarla birlikte hareket edilmesi tavsiye edildi.

3- Uzungölde yaşanan keyfi imar ve 18. madde eziyetinin sona erdirilmesi hususunda ilgili kurumlar ve sivil toplum örgütleri ile daha etkin iletişim saplanması tavsiye edilmiştir.

 

Yapılan teşekkür konuşmaları ve başarı dileklerinin ardından genel kurul toplantısı sona erdi.

 

 

Bursa Uzungöl Derneği yönetim kurulu güven tazeledi 1

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.