ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Kaymakam Çiğdem’e Hayırlı Yolculuklar diliyoruz

Kaymakam Çiğdem’e Hayırlı Yolculuklar diliyoruz
29.07.2020 09:53
A+
A-

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem sosyal medyadan paylaştığı veda mektubunu sizlerle paylaşıyoruz.

Yaklaşık iki yıl gibi kısa zamanda İlçemize yapmış olduğu hizmetler ve o kısa zaman zarfında Çaykaralılara kendini sevdiren ve hüzünlü ayrılan Sayın Kaymakam Salih Çiğdem’e hayırlı yolculuklar ve yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Kaymakam Çiğdem’in mektubu

Kıymetli Çaykaralı kardeşlerim,

Yaklaşık 2 yıldır gururla yürüttüğüm Çaykara Kaymakamlığı görevimden 13.07.2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Iğdır Tuzluca Kaymakamlığına atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Çaykara’ya ayak bastığımız ilk andan itibaren gönüllerini bizlere açan, sevgi ile bizleri bağrına basan siz değerli Çaykaralılardan helallik ve dua diliyorum.
Görevim süresince adalet süzgecinde insan odaklı anlayışı şiar edinerek tüm gayretimle sizlere hizmet etmeye çalıştım. Umuyorum ki, ‘Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş’ sözüne uygun çalışabilmişizdir. Çaykara’dan ayrılırken arkamızda abiler, kardeşler, dostlar, arkadaşlar bırakıyoruz. O yüzden sizlere elveda demiyorum.
Meslek hayatım boyunca eşsiz tabiatı, güzellikleri, yaylaları, suları, ağaçları, vatanına devletine bağlı samimi insan varlığı ile tanıdığımız Çaykara’nın Kaymakamı olmaktan gurur duyacağımı bilmenizi isterim.
Her türlü hizmetin en iyisine layık olan sizlere, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ve ekibine, mesai mefhumu gözetmeksizin birlikte koşturduğumuz idare amirlerime ve mesai arkadaşlarıma, özveri ile çalıştıklarına şahit olduğum muhtarlarımıza, siyasi partilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, başarıları ile gurur duyduğumuz öğrencilerimize, çocuğundan gencine ve yaşlısına kadar güzel ilçemizin güzel insanlarına arzı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.