ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5969
EURO
34,8046
ALTIN
2.501,74
BIST
9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Taşkıran Eğitim Kurumları Tablet kampanyasına destek bekliyor

Taşkıran Eğitim Kurumları Tablet kampanyasına destek bekliyor
28.01.2021 17:23
A+
A-

Pandemi sürecinde öğrencilerinin evlerinde bilgisayar ya da internet bulunmaması sebebi ile öğrencilerinin canlı derslere ve EBA derslerine erişimlerinde büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürü ve Okul İdaresi olarak elimizden geldiği kadar sorunlar çözmeye çalışıyoruz.

Bu süreçte dar gelirli aileleri en çok üzen durumların başında Çocuklarının zorunlu olarak uzaktan eğitim almaktadır ancak ailelerde bazen 4-5 çocuğun aynı anda okula devam etmesi her çocuğun ellerinde ayrı bir tablet olması durumunda sağlıklı eğitim alması ile mümkündür.

Taşkıran Eğitim kurumları müdürleri ve idarecileri Ülkemizin değişik yerlerinde bulunan hayırsever iş İnsanları ile ulaşmaya çalıştıklarını ifade ederek İsmini vermek istemeyen Çaykaralı bir iş İnsanı tarafından 20 adet tablet ayrıca Arsın İlçesinden İş İnsanı İstanbul’dan 16 adet tablet Taşkıran Eğitim Kurumlarına teslim edildi.  Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri tarafından öğrencilere dağıtımı sağlanmıştır.

Gelen tabletlerin yeterli olmadığını ve kampanya deven ettiğini bildiren okul yönetimi yine hayırseverlerden destek beklediklerini ifade ettiler.

Taşkıran Okul Aile birliği Başkanı Abdullah Kulaç 0535 476 74 69

Taşkıran Mahalle Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu 0 535 507 97 21

Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut 0 532 346 70 83

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü- İdris Hacimahmutoğlu 0 538 940 53 01

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.