ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5999
EURO
34,7203
ALTIN
2.497,86
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

50.Yıllık Karadenizliler Derneği

50.Yıllık Karadenizliler Derneği
17.07.2010 20:09
A+
A-

50.Yıllık Karadenizliler Derneği 1

Hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadıkları Kırıkkale’de Karadenizliler derneğinin kuruluşunun 50 nci yılı dolayısıyla bir çok etkinlikler gerçekleştirdi. Başkanlığını Çaykaralı hemşerimiz Kır

ıkkale üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan yardımcısı Prof.Dr.Sedat Kaygusuz’un yaptığı dernek son yıllarda yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettirerek diğer derneklere örnek teşkil ettirdi. 2 kat olarak düzenlenen dernek binasının mülkiyetini alarak son derece modern bir görünümde hemşerilerimize hizmet vermektedir.

50.Yıllık Karadenizliler Derneği 2

Denek başkanı Sayın Prof.Dr.Sedat Kaygusuz Dernek çalışmalarla ile ilgili açıklamalarda bulundu. Derneğin yarım asırdır Faaliyetlerini sürdürdüğünü bu nedenle 50 nci yıl dolayısıyla yaptığımız çalışmaları anlatan geniş kapsamlı özel bir bülten hazırlayarak değerli hemşerilerimize yaptığımız faaliyetler konusunda bilgilendirdiklerini söyleyerek bu çalışmanın bizlere gerçekten tarihi bir hatırlatmayı sağlayacak ve ileride epeyce anılacak bir sayı olacağını , Memleketinden uzaklarda yarım asırdır tüm Karadenizlileri bir arada tutan ,yardımlaşma, kültürünü tanıtan ve paylaşan bir çizgi.Bu derneğin böyle bir amaç için kurulması büyük bir başarı iken,bunu 50 yıldır sürdürebilmek büyük bir mutluluk kaynağıdır. Dedi.

50.Yıllık Karadenizliler Derneği 3

Kaygusuz; Kırıkkale’de yarım asır yaşayan bizler bir asrını dolduran hemşerilerimizde ikinci yarım asrını kutlar ümidi ve temennisindeyim. Hep kardeşçe hayatı paylaşınca güzel olduğunu farkında, üstünlüğün her yönü ile insanlığımızda olduğunu bilincinde olarak ,kavgadan,ve hırstan uzak olarak yaşamalıyız.

50.Yıllık Karadenizliler Derneği 4

50 yıl dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikler olarak, Hamsi şöleni,danışma meclisi oluşturma,geleneksel gecelerimizi,bakanlarımızı,milletvekillerimizi,il dışından gelen üst düzey bürokrat ve misafirlerimizi yaptığımız etkinliklerle hemşerilerimizle buluşturduk.

50.Yıllık Karadenizliler Derneği 5

Tamamen dernek üyelerimizden oluşan arkadaşlarla tiyatro oyunları sahneledik.son olarak “Acemi Hamsiler ve Temel’in hikayesini ” anlatan oyunları binlerce kişinin önünde sergileyerek tam not aldık.Hanım komisyonlarımız bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi. Bu vesile ile 50 yılımızı kutlamanın heyecanı ile daha nice yıllara hep birlikte diyor,Tüm hemşerilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum. Dedi.

50.Yıllık Karadenizliler Derneği 6

50.Yıllık Karadenizliler Derneği 7

50.Yıllık Karadenizliler Derneği 8

Haber: Kemal Çuman/Çaykara Gazetesi

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.