ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
16°C
Trabzon
16°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
21°C
reklam

Enver Şengül’ün anne acısı

Enver Şengül’ün anne acısı
07.09.2015 07:33
A+
A-

Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı ve Çaykaralılar Cemiyeti yönetim kurulu üyesi Enver Şengül’ün annesi Ayşe Şengül vefat etti.

Cenazesi 8 Eylül 2015 Salı günü öğle namazı sonrası Dernekpazarı Akköse Mahallesinde kılınacak cenaze namazı sonrası buradaki aile mezarlığında toprağa veriliyor.

Çaykara Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve metanet dileriz.

Enver Şengül 0 532 233 89 13

ENVER ŞENGÜL KİMDİR?

1959 yılında Çaykara’da doğdu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümü ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Çeşitli eğitim kurumlarında yöneticilik ve öğretmenlik görevlerinde bulundu. 1986 yılında kendi Müteahhitlik ve Mühendislik şirketini kuran Enver Şengül, uzun yıllar inşaat sektöründeki bir çok başarılı projenin altına imza attı. Aktif siyasete, 2003 yılında AK Parti Şişli İlçesi’nde adım atan Şengül, 2004 yılındaki yerel seçimlerde Şişli’den Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

2004 yerel seçimlerinde Küçükçekmece Meclis Üyesi seçildi. 5 Nisan 2004’te Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Ulaşım biriminden sorumlu Teknik Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Belediye Başkan Yardımcılığı yanında, Belediye Başkan Vekilliği görevini de yürüttü. Çaykara-Dernekpazarı Derneği ve Vakfı gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. İngilizce bilen Enver Şengül, evli ve iki kız çocuk babasıdır.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Ömer YÜKSEK dedi ki:

    Allah (CC) rahmet eylesin, amin.