ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,6073
EURO
34,7559
ALTIN
2.515,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Başkan Refik Albayrak Aday Adayı

Başkan Refik Albayrak Aday Adayı
25.10.2013 18:30
A+
A-

Başkan Refik Albayrak Aday Adayı 1
Ak Parti’de Çaykara Belediye Başkan Aday adaylığında resmi müracaatlar devam ediyor. Daha önce aday adaylığını açıklayan Hanefi Tok’un ardından bu gün de Taşkıran Belediye Başkanı Refik Albayrak resmen müracaat etti.

FRefik Albayrak’ın Çaykara Ak Parti İlçe Başkanlığına verdiği müracaat dilekçesi İlçe Başkanı Temel Şimşek tarafından alınarak adaylık sürecinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Bilindiği gibi Refik Albayrak 1999 yılında Taşkıran Belediye Başkanı oldu. Üç dönemdir belediye başkanı olan Refik Albayrak Taşkıran’ın ilk ve son belediye başkanı oldu. Albayrak son iki dönemde Ak Parti Taşkıran Belediye başkanı olarak seçildi ve halen bu görevi yürütüyor.

Ayrıca önümüzdeki günlerde Ak Partiden aday adayı başvurularının devam edeceği ifade ediliyor.

Refik Albayrak Kimdir ?

1963 yılında Çaykara Taşkıran’da doğdu. İlköğrenimimi köyünde orta öğrenimini Trabzon ve Çaykara İmam Hatip Liselerinde tamamladı. 1984 yılında girdiği Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü 1988’de bitirdi. 1989’da Erzurum’un Tortum ilçesi Esendurak Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı. 1994’te Narman ilçesi Şekerli İlköğretim Okulu müdürlüğüne, 1996’da Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu müdürlüğüne atandı. 1999 seçimlerinde aday olduğu Taşkıran Belediye başkanlığını kazanarak yeni teşkilatlanan Taşkıran’ın ilk belediye başkanı oldu halen bu görevine devam ediyor. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Fotoğraflara tıklayarak diğer fotoğrafa geçiniz.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.