ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,6067
EURO
34,7737
ALTIN
2.490,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Bünyamin Erdoğan ÇPL Öğrenci Meclis Başkanı

Bünyamin Erdoğan ÇPL Öğrenci Meclis Başkanı
31.10.2011 15:34
A+
A-

Bünyamin Erdoğan ÇPL Öğrenci Meclis Başkanı 1

Çaykara Çok Programlı Lisede yapılan Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimi sonucu başkanlığa üçüncü sınıf öğrencisi Bünyamin Erdoğan seçildi. Yapılan seçime Türkiye

Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy da katıldı.

Aksoy seçimle ilgili yaptığı açıklamada: “Bünyamin Erdoğan kardeşimizle önceki dönemlerde birlikte çalışmalarımız olmuştu. Kendisi beni okuluna davet etti. Birlikte çalıştığım insanların yılmadan tekrar bu çatı altında çalışmalara devam etmesi beni memnun ettiği için böyle bir teklifi memnuniyetle kabul edip seçim atmosferini yakından izlemek üzere Çaykara ÇPL’ye geldim. Kardeşimizi Başkanlığından ötürü kutluyorum. İnşallah daha iyi yerlere gelecek ve hayırlı hizmetlerde bulunacaktır.”

Çaykara Çok Programlı Lisesi Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Bünyamin Erdoğan ise Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy’un kendilerini kırmayarak davetlerine katılmalarından ötürü duymuş olduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Öğrenci Meclislerini yaklaşık üç yıldır yakınen takip ediyordum. Öğrenci Meclisi çatısı altında çeşitli kademelerde görevler aldım. Bu yıl ise Öğrenci Meclislerinin daha etkin hale gelmesi için ve değerli arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek için inşallah nasip kısmet olursa Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığına aday olacağım. Bu yürüyüşümüzde herkesin maddi manevi desteğine ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum.” Dedi. Bizde kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Kaynak: Türkiye Öğrenci Meclisi

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.