ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
reklam

Çaykara’da 1245 öğrenciye kıyafet hediyesi

Çaykara’da 1245 öğrenciye kıyafet hediyesi
23.02.2017 13:56
A+
A-

Çaykara Kaymakamlığının “Eğitime Destek Projesi” kapsamında Çaykara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, LC Waikiki firmasının desteğiyle Çaykara’da 1.245 öğrenciyi sevindirdi.

“Eğitime Destek” projesi kapsamında Çaykara merkez ve mahallelerinde öğrenim gören anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için yaşlarına ve bedenlerine uygun olarak hazırlanan pantolon, kazak, hırka, mont, ayakkabı ve çeşitli giyeceklerden oluşan paketler, ilçe Kaymakamımız İhsan Ayrancı ve eşi Sevgi Ayrancı hanımefendi ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un katılımıyla öğrencilere okullarında teslim edildi.

1245 öğrenci için 35.600TL değerindeki giyim eşyalarının teslim edildiği programa, ilçe kaymakamı İhsan Ayrancı ve eşi, belediye başkanı Hanefi Tok, ilçe mili eğitim müdürü Ahmet Çamurali, Vakıf yönetiminden Ali Şükrü Aydın, Muhammet Selçuk, vakıf müdürü Murat Yıldız, okul müdürleri, muhtarlar ve daire amirleri katıldı.

Öğrencilere kıyafet paketlerinin teslim edildiği programda, ilçemizde eğitime çok önem verildiği, öğretmen-öğrenci ve velilerimizin bu konuda fedakarca davrandığı, bu gayretli çalışmaların devam etmesi için her türlü desteğin verilmeye devam edileceği belirtildi.

Kaymakam İhsan Ayrancı, bu anlamlı ve örnek katkılarından dolayı LC Waikiki firması yetkililerine teşekkür etti.

Çaykara'da 1245 öğrenciye kıyafet hediyesi 1

Çaykara'da 1245 öğrenciye kıyafet hediyesi 2

Çaykara'da 1245 öğrenciye kıyafet hediyesi 3

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. N.NALCAKAN dedi ki:

    Dogru diyor karal ,LC Waikiki kimdir ? nicin ne kadarini verdi ? Bir aciklik yok..
    Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez Sözü de gelmiyor degil.

  2. Mehmet Karal dedi ki:

    Biz de ta ilkokulda iken birer diş fırçası ve birer diş macunuyla Amerikancı olmuştuk. Tam da Amerikanın ülkemizi ahtapot gibi sarma zamanlarıydı. Sene 51-52. Ne de sevinmiştik o zaman. Nasıl sevinmeyelim. Diş fırçası nedir, diş macunu nedir o zamana kadar adlarını bile duymamıştık.
    Burada ”LC Waikiki firmasının desteği ile” acaba ne anlama geliyor? 35 600 TL tutarındaki yardımları kim verdi. Açıklık neden getirilmiyor. Hepsini mi firma verdi? Yoksa bir kısmını mı verdi? Verdi ise ne kadarını verdi? Bu sorular cevap bekleyen sorulardır.
    Şimdi bazıları diyebilir ki önemli olan hediyelerin verilmesi. Ne yapacaksın kimin verdiğini. Ne kadar verdiğini.
    Ama insanın aklına da ”Bayram değil seyran değil. Enişte beni niçin öptü?” sözü gelmiyor değil.