ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3645
EURO
34,9526
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Çığ Bölgesinden Son Görüntüler

Çığ Bölgesinden Son Görüntüler
15.01.2015 09:35
A+
A-

Çığ Bölgesinden Son Görüntüler 1

10 Ocak 2015 Cumartesi Karaçam Şeyhi Yaylasından kopan kar kütlesi Balkodu-2 Hes tünel inşaatında çalışan 5 işçiyi vadinin dibine sürükledi. 3 işçinin cansız bedenlerine önceki günler

de ulaşıldı. Kalan iki işçi Muşlu Lokman Çalıkoğlu ve Tuncelili Erhan Arslan’ın aranmasına 13 Ocak 2015 Salı günü itibariyle devam ediliyor. 45 ile 60 kişi arasında değişen AFAD ekipleri ve çevre halkı aramalarına adeta iğne ile kuyu kazarcasına devam ediyor. Felaketzede yakınları ise olay yerinde sıkıntılı bekleyişlerini sürdürüyor.

35 yaşında evli ve bir çocuk babası olan Muşlu Lokman Çelik (Denizli’de yaşıyor), 25 yaşında nişanlı olan Erhan Arslan (Tunceli)’ın aileleri Çaykara öğretmenevi ve Kur’an Kurslarında barındırılıyor. 120 kişi dolayındaki çığzede yakınının olay yerine ulaşımı da Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi organizasyonunda gerçekleşirken olay yerinde Jandarma, AFAD ve Kızılay ekipleri de hazır bulunuyor. Kızılay olay yerinde kuru gıda ve sıcak yemek dağıtıyor. Olay yerine en yakın yerleşim birimi olan Köknar Başyurt Mahallesi Camii’de Kızılay lojistik merkezi haline getirildi. Burada da 50 kişi gece barındırılıyor. Olayı takip eden gazeteciler de Başyurt Camii lokalinde bekliyor.

(Videoyu Ayarlar bölümüne girerek yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz.)

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.