ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
17°C
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
reklam

Gönüllüler Cami Temizliyor

Gönüllüler Cami Temizliyor
17.01.2012 11:42
A+
A-

Gönüllüler Cami Temizliyor 1

Merkezli kurulan Kuzey Yıldızı Derneği her hafta bir cami temizliyor.  Değişik meslek gruplarından bir araya gelen 10-15 kişilik grup her hafta Of ve Çevresindeki camileri temizliyor. Caminin iç mekanı başta olmak üzere, dış yüzey, lavabo ve tuvaletlere kadar temizleyen grup vatandaşların takdiri kazandı.

Pazar günü de ilçemiz merkez camini temizleyen Kuzey Yıldızı Derneği gönüllüleri, temizlik malzemesini de kendileri karşılıyor. Merkez camiinin iç dış, tavan şadırvan başta olmak üzere geniş çaplı temizlik yapan gönüllüler Belediyenin itfaiye aracını kullanarak da caminin dışını temizlediler.

Gönüllüler her hafta bir caminin iç, dış, şadırvan, tuvalet genel temizliğini yapıyor.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.