ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
16°C
Trabzon
16°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
reklam

HES Arbedesinde Yaralananlar Hastanede

HES Arbedesinde Yaralananlar Hastanede
05.11.2011 13:02
A+
A-

Karaçam Beldesi Derebaşı’nda yapılacak olan HES santraline karşı gelen Karaçamlılardan yaralananlar Çaykara Mehmet İlhan Durgun Hastanesinde tedavi altına alındı.

Derebaşı mevkiinde yapılması düşünülen HES de çalışmak üzere bölgeye gelen müteahhide ait makinelere geçit vermemek için güvenlik kuvvetleri ile arbede yaşayan belde sakinlerinden yaralananlar tedavi için Çaykara M.İlhan Durgun Hastanesine getirildi. Burada muayeneleri yapılan bayanlar serum tedavisine alındı. Erkekler ise muayene sırasında muayene olmak için bekliyor.

Bu arada yaralananlara destek olmak için Karaçam Beldesinden gelen yaklaşık 200 kişi hastane civarında bekliyor.

Ayrıca güvenlik kıuvvetleri tarafından darp edildiklerini söyleyen yaralılar Çaykara Cumhuriyet Savcılığına da şikayette bulunulacaklarını söylüyorlar. Hastane raporları neticesinde şikayet yapılacağı öğrenildi.

Son alınan bilgiye göre yaklaşık 200 kişilik grubun Trabzon Meydan Parkında HES yapımını protesto etmek için yürüyüş düzenleyecek.

https://www.caykaragazetesi.com/wp-content/uploads/eski-site/other/1831.jpg

https://www.caykaragazetesi.com/wp-content/uploads/eski-site/other/1833.jpg

HES Arbedesinde Yaralananlar Hastanede 1

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.