ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
reklam

İl Müftüsü Veysel Çakı Müftülüğü Ziyaret Etti

İl Müftüsü Veysel Çakı Müftülüğü Ziyaret Etti
11.05.2010 23:57
A+
A-

İl Müftüsü Veysel Çakı Müftülüğü Ziyaret Etti 1

Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı İlçe Müftülüklerini ziyareti programı çerçevesinde Çaykara İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. Müftülük binasında İlçe Müftüsü Paşa Bektaş ve Müftülük personeli tarafından karşılanan İl Müftüsü Veysel Çakı daha sonra Müftülük hizmet binasında incelemelerde bulundu.  Çaykara Müftüsü Paşa Bektaş’dan İlçe hakkında bilgi alan Veysel Çakı yaptığı konuşmada “ Çaykara eğitim konusunda çok mesafe almış  bir yerdir. Gerek dini ve gerekse diğer ilimlerde. Bununla birlikte ülke idaresinde de söz sahibi bir İlçemizdir. Kendisi küçük ama ünü büyük bir yerdir. Uzungöl ve Sultanmurat’da ilçenin önemli merkezlerinden birisidir. 23 Haziran Sultanmurat Şehitlerini anma gününün dini merasimle kutlanması için şimdiden çalışma başlatılmasını da isteyen İl Müftüsü Veysel Çakı şehitlerimize yakışır bir program düzenlenmesi içinde İlçe Müftüsü Paşa Bektaş’ın bir çalışma başlatmasını istedi.

İl Müftüsü Veysel Çakı ayrıca alternatif düğün projeleri üretilmesi gerektiğini de dile getirerek ifrata tefrite kaçmayacak şekilde İslam’ım emrettiği şekilde hem eğlenmek, hem düğüne yakışır, halkı sıkmadan, usandırmadan dini ölçüsü belli olan düğün projeleri üretmemiz lazım” dedi. Ziyaretinin sonunda İlçe Müftüsü Paşa Bektaş’ı çalışmalarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Veysel Çakı Müftülük hizmet binasını da çok beğendiğini ifade etti.

Veysel çakı ziyaretinin kısa olduğunu bildiğini, ancak ilerleyen günlerde tekrar Çaykara’ya geleceğini ve başta Kur’an kursları olmak üzere camileri de ziyaret edeceğini söyleyerek Dernekpazarı İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy’la birlikte müftülükten ayrıldı.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.