ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır’dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz

İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır’dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz
28.05.2017 22:19
A+
A-

İnşaat Yüksek Mühendisi Lokman Özelsağıroğlu Çaykara’da son yıllarda artarak devam eden yapılaşmanın tabiat ile uyumsuzluğuna dikkat çekerek “Çok kötü bir yapılaşma var. Bu gidişle Allah’ın bize sunduğu bu güzel coğrafya tüm özelliğini kaybedecek. Yapılaşmada atalarımızın izlediği doğaya uygun yapılaşmaya dönmek zorundayız. Dedelerimiz bunu yapmıştı. Eski evler arasında tabiatla uyumsuz bur ev bulamazsınız. Ben bu duyguyla yüz yıllık baba evimi aslına uygun restore ettim. Ayrıca ilave kat ile uygulamasını gerçekleştirdim. İlaveyi de aslına uygun olarak yaptım.  Ahşap ve yöre mimarisine uygun ev yapmak isteyenlere bu konuda danışmanlık yapmaya hazırım. Bunun için bir bedel de talep etmiyorum” dedi.

Beton evlere mahkum değiliz

Soğanlı Mahallesindeki eski baba evinin çatısını kaldırarak üzerine yerel mimariyle ilave kat yapan İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağıroğlu bu mimariyle rutubet ve küf kokusuna da son verildiğini, yazın serin kışın sıcak bir yuvanın mümkün olduğunu söyledi. Özelsağır: “Maliyet olarak da imalat süresi olarak da betondan daha avantajlı ve daha sağlıklı bir seçim. Beton binalara mahkum değiliz. Ahşap kesinlikle çok daha iyi bir alternatiftir” dedi.

Bedelsiz Danışmanlık için:

İnşaat Yüksek Mühendisi

Lokman Özelsağıroğlu 0 532 362 38 67

İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır'dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz 1

Lokman bey eşi Hanife hanım ile yerel mimariyle inşa ettikleri evlerinde huzur içinde yaşıyorlar

İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır'dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz 2

İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır'dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz 3

İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır'dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz 4 İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır'dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz 5  İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır'dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz 6

İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır'dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz 7

İnşaat Mühendisi Lokman Özelsağır'dan yerel mimari çağrısı: Beton evlere mahkum değiliz 8

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.