ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5978
EURO
34,6499
ALTIN
2.526,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Koray Aydın’ı Destekleyen Nail Çelebi’den MHP Yönetimine Eleştiriler

Koray Aydın’ı Destekleyen Nail Çelebi’den MHP Yönetimine Eleştiriler
31.10.2012 23:59
A+
A-

Koray Aydın'ı Destekleyen Nail Çelebi'den MHP Yönetimine Eleştiriler 1

Çaykaralı MHP Eski Milletvekili Nail Çelebi Genel Başkanlık seçimlerinde Koray Aydın’ı destekliyor. Çelebi’nin gerekçeleri şöyle:

Facebook profilinden konu ile ilgili bir açıklama yapan Çelebi: “Öncelikle şunu ifade edeyim ki bizlerin derdi Devlet Bey’in gitmesi, yerine Koray Bey’in ya da başkasının gelmesi veya bir ekibin gidip bir başkasının gelmesi değildir. Olay keşke bu kadar basit olsa. MHP’de sorunlar vardır. MHP’de yönetim tarzı yanlışlığı vardır. MHP’de ideolojik eksen kayması vardır. MHP’de kendi insanına değer vermeme hastalığı vardır. MHP’de sorgulamama, istişare yapmama, ‘ben yaptım oldu’ mantığı vardır. MHP’de ‘küçük olsun bizim olsun’ anlayışı vardır. MHP’de ‘begenmiyorsan çek git’ düşüncesi vardır. Sorgulayanın hain ilan edildiği bir yapı vardır. Tartışılmazlarımızın arkasına sığınarak beceriksizlikleri ört bas etme hastalığı vardır. MHP’de görev verilirken liyakat değil sadakat gözetilmektedir. Bütün bunların sorumlusu mevcut yönetimdir. Mevcut yönetimin yönetim tarzı değişebilir mi? Kesinlikle hayır. Soruyorum, Sayın Bahçeli yeniden seçilirse bu partide ne değişecektir? Yukarıda saydıklarım düzelecek midir?. Sayın Bahçeli bu yaştan sonra karakter mi değiştirecektir? Bizim mücadelemiz şahıslarla değil bu taz yönetim anlayışınadır. Biz ülkücüler kimseye ne yoldaş ne de roldaş olmak istiyoruz. Biz ülküdaşlık hukuku içerisinde, kimsenin dışlanmadığı, farklı düşündüğünden dolayı kimsenin zenci muamelesi görmediği, dışarıdan gelen defoluların içerideki bozkurtları yönetmediği, kararların istişare ile alındığı, üye kaydında konu-komşu-akraba muhabbetinin geçerli olmadığı; delege, vekillik ve belediye başkanlığı ön seçimlerinin yapılıp harfiyen uygulandığı kısaca Türk-İslam ülküsü doğrultusunda milliyetçi-muhafazakar ve demokrat bir MHP istiyoruz. MHP şahısların keyfine göre değil kurallara göre yönetilmelidir. MHP artık % 12’leri başarı olarak gören değil TEK BAŞINA İKTİDARI hedefleyen bir parti olmalıdır. Bunları kim saglayacaksa o benim genel başkanımdır.” dedi.

Haber Kaynağı: www.caykaragazetesi.com

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.