ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5191
EURO
34,5735
ALTIN
2.504,25
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
25°C
Trabzon
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
reklam

Maraton ve Halk Koşusu gündem oldu

Maraton ve Halk Koşusu gündem oldu
06.02.2018 15:28
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 38’inci Trabzon Yarı Maratonu, 23’üncü Halk Koşusu ve 3’üncü 10 km Koşusunu 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirecek. Her yıl geleneksel olarak Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler, kurtuluşun 100’üncü yılında, Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehadete ulaşan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün anısına “Eren İçin Koşuyoruz” sloganıyla icra edilecek.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Dairesi, bu yıl farklı bir uygulamaya imza atarak Yarı Maraton, Halk Koşusu ve 10 km Koşununun ülke genelinde en iyi şekilde duyurulması için tanıtım filmleri hazırladı. Aspor’un Trabzonspor yorumcusu Olcay Çakır’ın oynadığı tanıtım filmi dün akşam “Takım Oyunu” programında gündem oldu. Trabzonspor-Göztepe müsabakasının tartışıldığı sırada yayınlanan tanıtım filmi, programın gündemine oturdu. Usta spor yorumcusu Erman Toroğlu, “Eren İçin Koşuyoruz” sloganıyla hazırlanan programı çok beğendiğini ifade ederken Olcay Çakır’a dönerek, “Yıllardır bu işin içindeyim böyle bir şeyim olmadı. Ben gidiyorum, bir daha da gelmeyeceğim” ifadeleri ile beğenisini ortaya koydu.

Öte yandan diğer tanıtım filmleri de Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanmaya başlandı. Spor yorumcusu Olcay Çakır’ın yanı sıra Trabzonlu sanatçı Hüseyin Avni Danyal, Habertürk TV’nin Trabzonlu haber spikeri Oya Çebi, Trabzonsporlu futbolcular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Trabzonspor’un efsane futbolcusu İbrahima Yattara, Trabzonlu boksör Sabriye Şengül ile sürpriz isimlerin rol aldığı tanıtım filmleri Büyükşehir Belediyesi tarafından sırasıyla yayına verilerek vatandaşlar halk koşusuna katılmaya davet ediliyor.

HALK KOŞUSU İÇİN KAYITLAR 12 ŞUBAT’TA BAŞLAYACAK

38’inci Trabzon Yarı Maratonu, 23’üncü Halk Koşusu ve 3’üncü 10 km Koşusunu 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek. Halk Koşusuna katılmak isteyenler için kayıtlar 12 Şubat’ta Cemal Kamacı Spor Merkezinde başlayacak ve 16 Şubat akşamı tamamlanacak. Her üç kulvarda da dereceye girenler Büyükşehir Belediyesi tarafından para ödülü ile ödüllendirilecek.

Maraton ve Halk Koşusu gündem oldu 1

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.