ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Sebahattin Öztürk İçişleri Bakanlığı Görevini Devraldı

Sebahattin Öztürk İçişleri Bakanlığı Görevini Devraldı
09.03.2015 11:56
A+
A-

İçişleri Bakanı Efkan Ala İçişleri Bakanlığı görevini hemşehrimiz Sebahattin Öztürk’e devretti.

1 yılı aşkın yürüttüğü İçişleri Bakanlığı görevinin seçim mevzuatı gereği sonlandırıldığını belirten İçişleri Bakanı Efkan Ala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve kendisini yalnız bırakmayan milletvekillerine, bakanlık çalışanlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

İçişleri Bakanlığının en temel görevinin vatandaşların can ve mal emniyetini sağlamak olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Efkan Ala, çok hassas bir denge üzerinde görev yaptıklarını söyledi. Türkiye’nin hedeflerine doğru ilerlerken İçişleri Bakanlığı olarak kendilerini sürekli gözden geçirip reforma tabi tuttuklarını anlatan İçişleri Bakanı Efkan Ala, bundan sonraki dönemlerinde de bu reformların çok hızlı devam edeceğini bildirdi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, “milletin çok daha kaliteli güvenlik hizmetini fazlasıyla hak ettiğini” söyledi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sebahattin Öztürk’ün de bu hedeflere uygun, teorik ve pratik bilgisinin, kendisinden ders alınacak seviyede olduğunu kaydetti. Öztürk ile uzun yıllar birlikte çalıştığını ifade eden İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Türkiye’nin bu seçim sürecini de milletimizin iradesinin hiç bir baskıyla maruz kalmadan sandığa yansıması konusunda güvenlik birimlerimizle ve kendi iradesiyle bu süreci en iyi şekilde yürüteceğine inancım tamdır” diye konuştu.

Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada bir “istikrar adası” olduğunu vurgulayan İçişleri Bakanı Efkan Ala, bunun çok iyi korunması gerektiğini kaydetti.

Görevi devralan İçişleri Bakanı Sabahattin Öztürk ise konuşmasında seçimin güvenli bir şekilde tamamlanması ve halkın iradesinin olduğu gibi sandığa yansıtılması için çalışacaklarını söyledi.

İçişleri Bakanı Sabahattin Öztürk, seçimlerde halkın sağduyulu tutumu ile geçmişteki mümtaz geleneklere güvendiğini belirtti.

Efkan Ala’ya başarılarının devamını dileyen İçişleri Bakanı Sabahattin Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu’na da teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ala ve Öztürk birbirlerine çiçek verdiler.

sebahattin öztürk devir1sebahattin öztürk devir3

sebahattin öztürk devir2

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.