ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5970
EURO
34,7616
ALTIN
2.497,65
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Taşkıranlı Bayram Erdoğan’dan acı haber

Taşkıranlı Bayram Erdoğan’dan acı haber
10.10.2015 14:51
A+
A-

Çaykara’nın Taşkıran(Çoroş) Mahallesinden Raif Bayram Erdoğan(48) gurbet için bulunduğu Mersin’de inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

Bu gün meydana gelen kazada vefat eden Raif Bayram Erdoğan biri askerde olmak üzere dört çocuk babasıydı. Bayram Erdoğan’ın ailesinin Of’ta oturduğu ve kendisinin 1.5 yıldır Mersin’de çalıştığı öğrenildi. Taşkıran’da ve yörede uzun süredir tesisat işleri yapan merhum Erdoğan bir akrabasının inşaat işleri için Mersin’e gitmişti. Edinilen bilgiye göre merhum Erdoğan bir kaç gün sonra işini tamamlayıp geri dönecekti.

Merhum Bayram Erdoğan’ın 4 Ekim tarihli sosyal medya paylaşımı dikkat çekici. Erdoğan bu paylaşımında: “Hayat dediğimiz sadece bir an işte. Hayat bağırmakla ağlamakla, gülmekle sevmekle ve nefret etmekle didinmekle geçiyor. Hayat durmadan siliyor bir şeyleri. Yerine başka bir şey koymadan ne varsa alıp götürüyor. Bazen de hiç ummadığınız anda cömertçe önüne seriyor bir şeyleri. Hayatın önümüze serdiklerinin değerini anladığınız anda çoktan iş işten geçmiş oluyor..” ifadelerini kullandı.

Merhum Raif Bayram Erdoğan’ın cenazesi 11 Ekim 2015 Cumartesi günü ikindi namazı sonrası Taşkıran’da kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa veriliyor.

Çaykara Gazetesi yönetimi olarak elim bir kazada hayatını kaybeden Bayram Erdoğan’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır dileriz.

Haber: Ali Rıza Altınsoy/Çaykara Gazetesi

bayram_erdogan_vefat1

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Caykara dedi ki:

    Olum sana yakismadi ama Allah sevdigi kullarini erkenden yanina alirmis insallah berzah aleminde cennet bahcelerinde beklersin Rabbim bizi burada bulustursun Allahin merhameti seni hep korusun ebediyen rahat uyu cunku sen iyi ve guzel insandin Amin

  2. kuymak dedi ki:

    Allah rahmet eylesin.