ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı Gençlik Kollarından Davet

Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı Gençlik Kollarından Davet
09.01.2020 19:38
A+
A-

İstanbul Fatih’te Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı çatısı altında 2012 yılından bu yana çeşitli etkinliklerle adından söz ettiren, sosyal ve kültürel değerlerimizi yaşatan Genç Çader, bu yıl da çalışmalarını sürdürüyor. Organizasyon şemasını günden güne geliştiren ve kadrosunu sene başı tekrar yenileyen Genç Çader, samimiyeti ve muhabbeti artırmak için kuymak gecesinden kestane gecelerine, kahvaltılardan hamsi festivallerine, huzur evi etkinliklerinden sempozyumlara, kitap okuma etkinliklerinden yayla gençlik yolu gibi büyük çaplı projelere, çıkarttığı dergilerden iş adamları ziyaretlerine kadar birçok alanda kendini göstermeye devam ediyor. Bahsedilen etkinliklerin hatırlanması ve devam ettirilmesi, aynı zamanda yöre insanını bir araya getiren, gönül birliği sağlayan güzel olaylar olması açısından gençliğin misyonunun çok önemli olduğunu görmekte fayda var.

Genç Çader, yapılan işlerde büyüklerinden aldıkları izin ve sınırsız destek ile vakıf binasında kemençe, horon eşliğinde çoğu zaman eğlenmeyi de ihmal etmiyor. Yine bu bağlamda yörede çok uzun seneler önce yaşadığına inanılan Kalandar kültürünü de hatırlatmaya çalışıyor. Aslına bakılırsa bu eğlenceyi yöremizin karakterine uygun, esprili ve karlı kış gecelerini ısıtmaktan ötede bir şey olarak görmemek lazım. Daha önce de kutlanan ve bu sene tekrarı yapılacak; memleketimizin, toprağımızın kültürel miraslarından olan hemşerilerimizden Beşköylü Adem Ekiz’in sözüyle, Emre Şentürk’ün kemençesiyle eşlik edeceği gecede siz değerli hemşerilerini ve dostlarını da aralarında görmekten mutluluk duyacaklardır.

Bundan sonraki süreçte görüş ve talepleri iletmek için vakıf telefonları veya Genç Çader’e ait sosyal medya hesapları üzerinden gençlerle iletişime geçebilirsiniz.

http://www.caykaraegitimvakfi.com

www.twitter.com/genccader

www.instagram.com/genccader

www.facebook.com/genccader 

Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı Gençlik Kollarından Davet 1 Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı Gençlik Kollarından Davet 2 Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı Gençlik Kollarından Davet 3 Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı Gençlik Kollarından Davet 4

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.