ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4715
EURO
34,7704
ALTIN
2.477,77
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
reklam

Ayşe Sula Köseoğlu 3. Sırada

Ayşe Sula Köseoğlu 3. Sırada
07.04.2015 14:25
A+
A-

Ak Parti Trabzon milletvekilliği sıralaması belli oldu. Resmi olmayan bilgilere göre Çaykaralı aday adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu listede seçilebilecek sıra olan 3. sırada kendisine yer buldu. 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti’nin YSK’ya sunduğu milletvekili aday sıralaması şöyle oldu:

1-Süleyman Soylu, 2- Muhammet Balta, 3-Ayşe Sula Köseoğlu, 4-Adnan Günnar, 5-Nihat Tosun, 6- Salih Cora

Ak Parti Trabzon’dan aday adayı olan diğer Çaykaralılar; Eyüp Aşık, Hanefi Mahitapoğlu, İsmail Cem Güner, ve Mazhar Yıldırımhan aday listesine giremedi.

Prof. dr. mustafa ve ayşe sula köseoğlı

Ayşe Sula Köseoğlu Kimdir? 

Avukat olan Ayşe Sula Köseoğlu Ak Parti il Teşkilatında yönetici olarak görevlerde bulundu. Kendisi Maçka doğumlu olan Ayşe Sula Köseoğlu’nun ailesi Çaykara’nın Akdoğan köyünden Maçka’nın Gürgenağaç Köyüne göçmüştür. Çaykara Koldere Mahallesinden olan KTÜ İİBF Dekanı Mustafa Köseoğlu ile evli ve iki çocuk annesidir.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Fatma (tama)çebi dedi ki:

    Tebrikler Ayşem yolun açık olsun .kazanacağına inanıyoruz.

  2. Oğuz dedi ki:

    Allah hayırlı etsin.Ancaak önemli olan gitmek değil gidipte buralara birşeyler getirmek.Seçim zamanı buralara gelip peşine 30 kişiyi takıp sahte gülücükler dağıtıp Ankara’ya yol alıp mecliste koltuk işgal etmekle vekil olunmaz ona piyon denir ona sıfır denir.Ama sıkıntı yoook bizim insanımız iyiniyetlidir 5 yıl uğramazsın memleketine bir çivi çakılması için çaba göstermezsin gelirsin tekrar seçim zamanı kahraman ilan edilirsin:))Biz böyleyiz işte.Biz ne hizmet bekleriz ne bir yatırım ama mecliste hemşerimiz var, şu kurumun genel müdürü bilmem ne müdürü çaykaralıdır, şu iş adamı şu köylüdür hemşerimizdir diye övünürüz:)

  3. nazim dedi ki:

    Ayşehanım ALLAH Yolunuzu açık yüzünüzü ak tutsun hayırlı olsun başarılar dilerim

  4. osman şahin dedi ki:

    Tohumu attı besledi büyüttü toprak utandı ve maksat hasıl oldu..
    Ankara’ya hoş geldi Trabzonun Ayşe’si..