ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5970
EURO
34,7616
ALTIN
2.497,65
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Çaykaralı hemşehrimiz İstanbul’da Bir Kez Daha Aday Gösterildi

Çaykaralı hemşehrimiz İstanbul’da Bir Kez Daha Aday Gösterildi
19.01.2014 21:32
A+
A-

AK PARTİ, İstanbul Arnavutköy belediye başkanlığı için hemşehrimiz Ahmet Haşimi Baltacı’yı bir kez daha aday gösterdi.

AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ilçe belediye başkan adayları çalışmalarını tamamladı. Buna göre ÇAYKARA’nın Baltacılı Köyü’nden olan hemşehrimiz Ahmet Haşimi Baltacı, AK PARTİ tarafından bir kez daha Arnavutöy belediye başkanı adayı gösterildi. Baltacı, bir dönem belde bir dönemde ilçe belediye başkanı olarak görev Arnavutköy belediye olarak

28  Mart 2004 yerel seçimlerinde AK PARTİ’ den Arnavutköy Belediye Başkanlığına seçilen Baltacı, belde olarak teslim aldığı Arnavutköy 29 Mart 2009 yerel seçimlerine ilçe olarak girdi ve Başkan ikinci defa Arnavutköy Belediye Başkanı oldu. Baltacı halen bu görevini sürdürüyor.

Ahmet Haşimi Baltacı, adaylığının resmi olarak belli olmasının ardından ilk açıklamasını www.caykaragazetesi.com’a yaptı. Bir dönem bir dönemde ilçe olarak Arnavutköy belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü dile getiren Baltacı, “Hem tecrübelerimizi hemde halen devam eden projelerimizin aksamaması için bir dönem daha aday adaylık için başvuruda bulunmuştuk. Parti teşkilatımızın teveccühü ve Sayın Başbakanımızın taktirleriyle 30 Mart’a yapılacak seçimlerde yeniden başkan adayı olarak açıklandım. Şahsım adına tüm Arnavutköy’e hayırlı olsun.” dedi.

Baltacı, adaylık sonrası kendisine arayan ÇAYKARA’lılara da sitemiz aracılığıyla teşekkürlerine iletti.

AHMET HAŞİMİ BALTACI KİMDİR?

Trabzon’un Çaykara ilçesinden olan A.Haşim BALTACI, 1965 yılında doğdu. 1969 yılından itibaren Arnavutköy’de ikamet etmekte olan A.Haşim BALTACI, ilkokul, ortaokul ve lise tahsilinden sonra 1984 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Uzay Bilimleri ve Astronomi Bölümündeki eğitiminin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü kazanarak; 1989 yılında mezun oldu.

Askerliğine 1991-1992 yılları arasında Ankara-Polatlı Topçu Okulunda başlayarak, Hatay-Kırıkhan Endüstri Meslek Lisesinde Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladı.

AB, Küreselleşme ve Yönetim Organizasyonu konulu kurs ve seminerlere katılan A.Haşim BALTACI, iş hayatında mühendislik, tekstil, otomotiv, gıda paketleme ve iletişim sektörlerinde işletme sahibi ve yönetici olarak çalıştı.

Birçok sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları içerisinde de aktif olarak yer aldı. 28  Mart 2004 yerel seçimlerinde AK PARTİ’ den Arnavutköy Belediye Başkanlığına seçildi. Belde olarak teslim aldığı Arnavutköy 29 Mart 2009 yerel seçimlerine ilçe olarak girdi ve Başkan Baltacı, ikinci defa Arnavutköy Belediye Başkanı oldu.

Halen Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Yönetimi Bölümü, Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim programında yüksek lisans yapmaktadır.

Ahmet Haşim BALTACI evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. AHMET ÜSTÜNBAŞ - HATAY dedi ki:

    İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı olan ve tekrar Belediye Başkan Adayı olan Sayın Ahmet Haşimi BALTACI ya başarılar diliyorum.