ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,6067
EURO
34,7737
ALTIN
2.490,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Yusuf Yazıcı’nın Milan’a attığı gol ayın golü seçildi!

Yusuf Yazıcı’nın Milan’a attığı gol ayın golü seçildi!
14.12.2020 15:59
A+
A-

Çaykaralı Milli Futbolcu Lille’de Yusuf Yazıcı fırtınalar estirmeye devam ediyor… UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Milan – Lille maçında yaptığı hat- trick ile adeta yıldızlaşan milli gururumuz Yusuf Yazıcı’nın maçın 58. dakikasında kaydettiği gol Lille’de ayın golü seçildi. Lille o golü ”Kasım ayının golü Yusuf Yazıcı’dan geldi!” notuyla paylaştı.

Lille’in Yusuf Yazıcı paylaşımı beğeni rekoru kırdı! Geçtiğimiz ay UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Milan – Lille  mücadelesinde yaptığı hat trick ile maçın yıldızı olan Yusuf Yazıcı’nın 58. dakikada kaydettiği gol Lille’de Kasım ayının golü seçildi.

Yusuf Yazıcı yine gururlandırdı! Helal olsun dedirtti… Trabzonspor’dan Fransa ekiplerinden Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı performansıyla yıldızlaştı.

Trabzonspor’dan Fransa’nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı ilk dönemlerinde yaşadığı şanssız sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlığı sonrası fırtına gibi geri dönen Yusuf Yazıcı özellikle UEFA Avrupa Ligi’nde 2 kez hat-trick yapma başarısı gösterdi ve futbol dünyasında gündem olmuştu. Lille ile 19 maça çıkan Yusuf Yazıcı 10 gol 3 asistlik performans sergilerken 793 dakika sahada kaldı. Gururlandırdı! Milan ve Sparta Prag maçlarında hat-trick yaparak izleyenleri kendine hayran bırakan Yusuf Yazıcı, gösterdiği performansla Trabzonspor taraftarlarını da gururlandırdı. Fransız ekibi Lille ayın futbolcusu ödülünü 23 yaşındaki orta saha Yusuf Yazıcı’ya verdi.  Yusuf Yazıcı kazandığı ödül sonrası yaptığı açıklamada ”Ayın futbolcusu ödülünü aldım bu benim için büyük bir onur. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte güçlüyüz”

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.