ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Çaykaralı Kuyucak Kaymakamı ölü bulundu!

Çaykaralı Kuyucak Kaymakamı ölü bulundu!
03.04.2021 00:18
A+
A-

Aydın’ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim’de ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 17 Eylül 2018 tarihinden bu yana Kaymakamlık görevini yürüten Yılmaz Kurt’tan uzun süre haber alamayan yakınları polise ihbarda bulundu. Aydın emniyetinin teyakkuza geçtiği öğrenilirken, Kaymakam Kurt’un cep telefonu sinyalinden yerini bulan ekipler olay bölgesinde yaptığı araştırmada Kaymakamın cansız bedeni ile karşılaştı. Kaymakam Kurt’un intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

“MESAJ ATIP HELALLİK İSTEDİ”

Edinilen bilgiye göre; 2018 yılından bu yana Kuyucak Kaymakamı olarak görev yapan Yılmaz Kurt, akşam saatlerinde kendisine ait 61 FL 525 özel aracıyla Didim’e gittiği öğrenildi. Yılmaz Kurt, 19.00 sıralarında koruması ve şoförüne “Hakkınızı helal edin” şeklinde mesaj attı.

Yapılan teknik takip sonucu Kaymakam Kurt’un aracı PTS kayıtlarına göre Didim’e gittiği tespit edildi. Araç ormanlık bir alana yakın yerde Jandarma ekiplerince bulundu. Jandarma ekipleri yaptıkları aramada Kurt’un cansız bedenini plajda buldu. Kurt’un beylik silahıyla kafasına sıkarak intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Savcılık incelemesinin ardından Kurt’un cansız bedeni cenaze arabasıyla Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kendisine ait araç ise çekici yardımıyla Didim ilçe emniyet müdürlüğü bahçesine çekildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Kurt’un intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği kesin olarak bilinmezken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

KAYMAKAM KURT’UN CENAZE TÖRENİ

Merhum Kaymakam Yılmaz Kurt’un (45) cenazesi Aydın’dan Taşkıran’a getirilecek ve  03 Nisan 2021 Cumartesi günü Taşkıran Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakiben Saat 17.00 de kılınacak cenaze namazı ardından ayni mahalledeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

AYDIN VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Aydın Valiliğinin resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise “Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.

KAYMAKAM YILMAZ KURT KİMDİR?

Çaykara Taşkıran Mahallesinden Hakkı Kurt’un oğlu olan 1976 doğumlu 2001 yılında Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Bu dönemde; Tokat/Almus, Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

İngiltere’de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı. 2005 tarihinde Ordu/Çatalpınar kaymakamı olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan/Kemaliye, Rize/Hemşin Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Erzurum/Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Giresun/Eynesil Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Aydın/Kuyucak Kaymakamlığına atanmış olup, 17 Eylül 2018 tarihinde Kuyucak’ta göreve başladı.

Çaykara Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesine sabırlar diliyoruz.

 

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.