ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4255
EURO
34,4492
ALTIN
2.489,83
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
25°C
Trabzon
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
reklam

Fatma Hacımüftüoğlu, Toprağa Verildi

Fatma Hacımüftüoğlu, Toprağa Verildi
29.09.2013 20:24
A+
A-

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun vefat eden annesi Çaykara’nın Karaçam Beldesinde toprağa verildi. Yoğun katılımın olduğu cenazeye siyaset ve bürokrasi dünyasından önemli isimler katıldı.

Uzun süredir Ankara Atatürk Hastanesi yoğun bakımda  (85) dün hayatını kaybetmişti. Hacımüftüoğlu için dün Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile çok sayıda kişi katılmıştı.

Ankara’dan sonra Trabzon’a getirilen  Fatma Hacımüftüoğlu için bugün Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Beldesinde cenaze namazı kılındı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına, Hacımüftüoğlu’nun yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekili ve İçişleri eski bakanı İdris Naim Şahin, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Çevre il valileri, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı.

Cenaze töreninde annesiyle ilgili bir konuşma yapan Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, “Değerli annemiz için bu kadar yol gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu zor günümüzde sizlerin burada olması bizleri mutlu etti. Allah gelen ve gelmeyen herkesten razı olsun. İnşallah annemle cennette bulaşacağız.” dedi.

Anne Hacımüftüoğlu, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. enes kara dedi ki:

    selamun aleyküm cenzenin önünde duran sarıklı hacı babanın adı nedir ve kimdir çok muhterem birine benziyor mürşidi kamil birimidir ?