Önceki gece Bolu Kartalkaya’da yanan ve 76 kişiye mezar olan, çok sayıda kişinin de yaralı olarak kurtulduğu otelden Çaykara’ya da acı haber düştü.
Ferda Binler Apak
Tatil için otelde bulunan Çaykara Ataköylü hemşerimiz Mehmet Binler’in kızı Ferda Binler Apak ile torunu Fenerbahçe spor kulübü yüzme şubesi sporcusu Vedia Nil Apak vefat etti.
Bu elim faciada hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Çok üzgünüz tüm ölenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyor kederli ailelere sabır diliyorum
Çok acı verici haber !Sorumluların yargılanmasını acil bekliyorum.Bu acı 76 kişilik lisyede gelinimin dayısının oğlu yargıtay hakimi Abdurrahman Gençbay’ın oğlu;Tıp son sı ıf öğrencisi.Canlarımıza ağlıyoruz.Canlarımızın yamınlarına Allah kuvvet versin,sabır versin.76 canımıza ,şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum.