ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
42,2992
EURO
49,3183
ALTIN
5.674,73
BIST
10.628,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
17°C
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Açık
18°C
reklam

Ayşe Sula Köseoğlu’nun Önü Açılıyor

Ayşe Sula Köseoğlu’nun Önü Açılıyor
05.10.2013 22:37
1.365
A+
A-

Ayşe Sula Köseoğlu'nun Önü Açılıyor 1

Trabzon siyasetinin önemli ismi Ak Partili siyasetçi-hukukçu Ayşe Sula Köseoğlu’na yeşil ışık yandı. Önceki akşam bir televizyon kanalında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı

n yerel seçimlerde başörtülü aday göstereceklerine ilişkin açıklamasının ardından gözler Trabzon siyasetinin etkili ismi Ayşe Sula Köseoğlu’na çevrildi. Son iki milletvekili genel seçimlerinde Trabzon’da temayül yoklamasında önde çıkan Köseoğlu, başörtülü olduğu için aday gösterilmemişti. Önceki akşam Başbakan Erdoğan’ın yerel seçimlerde başörtülü aday göstereceklerini açıklamasından sonra Köseoğlu’nun tavrı merakla bekleniyor. Köseoğlu’na yakın kaynaklarca Ayşe Sula Köseoğlu’nun gönlünde meclise gitmek olduğu, ancak partisinin üst yönetiminden gelecek işaret doğrultusunda yerel seçimlerde de aday olabileceği konuşuluyor. 

Ayşe Sula Köseoğlu Kimdir? 
Ayşe Sula Köseoğlu Ak Parti il Teşkilatında yönetici olarak görevlerde bulundu. 2007 seçimlerinde Trabzon’da yapılan temayül yoklamasında Trabzon’da birinci olarak çıktı. Başbakana ve özellikle Emine Erdoğan’a yakınlığı ile tanınan Ayşe Sula Köseoğlu Çaykaralı Prof. Dr. Mustafa Köseoğlu ile evli ve iki çocuk annesidir. Kendisi Maçka doğumlu olan Ayşe Sula Köseoğlu’nun ailesi Çaykara’nın Akdoğan köyünden Maçka’nın Gürgenağaç Köyüne göçmüştür.
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.