ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3352
EURO
35,1602
ALTIN
2.243,23
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
12°C
Trabzon
12°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
10°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
9°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
reklam

Reklam & Sponsorluk

  1. Sitemize Sponsor olarak  yada reklam vererek katkı sağlayabilirsiniz.
  2. Ticari amaç gütmeyen, yardımlaşma, paylaşma veya sosyal sorumluluk başlıkları altında değerlendirilebilecek her türlü fikir, proje, organizasyon ve girişimleriniz için ücretsiz tanıtım yazısı yayınlanması talebinde bulunabilirsiniz. Bunların dışında kalan, kar amacı güden ticari oluşum ve girişimler için ücret talep edilmektedir.
  3. Yazının reklam veren tarafından hazırlanıp iletilmesi gerekmektedir.
  4. Reklam veren tarafından hazırlanan tanıtım yazısı metinlerinde “Öneriyorum, tavsiye ediyorum” gibi ifadeler yer almamalıdır. Metin sadece anahtar kelimeler üzerine hazırlanmamalı; kullanıcı odaklı, organik ve anlam bütünlüğüne sahip şekilde hazırlanmalıdır. Editör imla hatalarını düzeltmek ve anlatım bozukluklarını gidermek için metin üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  5. Yazı yayına alındıktan sonra teknik hatalar haricinde düzenleme veya değiştirilme yapılamaz.
  6. Reklam görselleri ve ilgili tüm materyaller (jpg, gif, png, swf vb.) caykaragazetesi.com sunucusunda barındırılır.
  7. Banner alanları aksi belirtilmediği sürece 1 ay boyunca kesintisiz ve dönüşümsüz olarak reklam veren siteye tahsis edilir. Yayına başladıktan sonra banner görseli veya URL’i değiştirilemez.
  8. caykaragazetesi.com ticari faaliyetlerde bulunan, gelir elde etme odaklı bir oluşum değildir. Reklam karşılığı alınan ücretler web sitesinin yayın kalitesinin arttırılması ile ilgili giderleri karşılamak üzere kullanılır ve bağış kapsamında değerlendirilir.
  9. Bahis, kumar, alkol, yetişkinlere özel içerikli ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı sitelerle reklam çalışması yapılmamaktadır.

Tanıtım yazısı ve banner reklam alanı ücretleri için aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Adınız (gerekli):
    Epostanız (gerekli):
    Konu:
    İletiniz: