ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
41,5663
EURO
48,6711
ALTIN
5.029,30
BIST
11.151,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
21°C
Trabzon
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Yağmurlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
20°C
reklam

Uzungöl’de ne yapacaksınız şimdi?

Uzungöl’de ne yapacaksınız şimdi?
13.08.2018 14:57
5.759
A+
A-

Dört günlük bölge gezisi kapsamında Trabzon’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminin bir parçası yine Uzungöl’dü.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Uzungöl konusunda tekrar uyardı. Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında Uzungöl ile ilgili; “Burada bir şey söyleyeceğim. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı’nı ilgilendirir, kültür turizmini ilgilendirir, ulaşım altyapıyı ilgilendirir. Uzungöl’ün durumu iyi değil, iyi değil. Burayı daha iyi hale getirmemiz lazım. Bu haliyle olmaz. Onun için adımlarımızı daha kararlı atacağız. Uzungöl ya hiçbir şeye benzemez. Şimdi bakalım yerel yöneticiler ne yapacaklar? İmar barışı da geldi. E haliyle neyi yıkacaklar? Nasıl bir düzenleme getirecekler? diyerek gelinen çıkmazı işaret etti.

Uzungöl'de ne yapacaksınız şimdi? 1

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Emrah turan dedi ki:

    ayağa bak..rantin onun de hiçbirşey duramaz.dirayetli yöneticiler gerekli.samimiyet lazım.hersey emrinde ver emri olsun bitsin ama izin vermezler.zaten ben bu yöneticilerin böyle bir dertleri olduğuna inanmıyorum.

  2. YUSUF dedi ki:

    Aynen katılıyorum