Trabzon
Az Bulutlu
25°C
Trabzon
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba
Az Bulutlu
29°C
Perşembe
Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma
Az Bulutlu
28°C
Cumartesi
Parçalı Bulutlu
28°C

Almanya’nın Baden Wurttenberg eyaletine bağlı Ulm kentinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çaykaralı Erkan Parlak (38) ve yeğeni Hasan Parlak (21) Trabzon’da son yolculuğa uğurlandı.
Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından amca ile yeğen Bostancıdaki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, CHP Merkez ilçe Başkanı Ahmet Kaya, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
38 yaşında vefat eden Erkan Parlak’ın ikişer yaşında ikiz çocuk babası olduğu, 21 yaşındaki Hasan Parlak’ın ise evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. 