ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
44,3563
EURO
51,5012
ALTIN
6.489,07
BIST
12.930,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
12°C
Trabzon
12°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
10°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
reklam

Başkan Genç Çaykara’ya Doğalgaz Sözü Verdi

Başkan Genç Çaykara’ya Doğalgaz Sözü Verdi
19.03.2026 13:16
525
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çaykara’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi: Müjdeler, Esnaf Ziyaretleri ve Uzungöl’ün Geleceği

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç, Çaykara ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, esnafı dinledi, şehit ailelerini ziyaret etti ve önemli projeleri duyurdu. Başkan Genç, bölgedeki kalkınma adımlarını bir bir açıkladı ve özellikle Uzungöl’ün turizm potansiyeline dair yeni projelerden de söz etti. Ziyaret sırasında, Başkan Genç, bölgenin geleceği için kritik olan projelerin hayata geçirileceğini belirterek, her kesimden insanın yararına olacak adımlar atılacağını söyledi.

Çaykara’ya Doğalgaz Müjdesi: 2026’ta Çaykara’da Doğalgaz Geliyor

Başkan Genç, Çaykara halkıyla yaptığı iftar programında, daha önce verdiği bir sözü tutarak Çaykaraya doğalgaz getirme müjdesini tekrar etti. 2026 yılında Çaykara’ya doğalgaz hattı bağlanacağı müjdesini veren Genç, bu gelişmenin bölgedeki sanayi üretimi ve enerji maliyetlerini olumlu yönde etkileyeceğini ifade etti. Çaykara’nın daha verimli üretim yapabilmesi için atılacak bu adımın, hem yerel ekonomiye katkı sağlayacağını hem de üreticilerin maliyetlerini düşüreceğini belirtti.

Şehit Ailelerine Ziyaret ve Taziye

Başkan Ahmet Metin Genç, Çaykara’da gerçekleştirdiği ziyaretinde, Şehit Süleyman Altınbaş ve Şehit İhsan Mutlu’nun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Genç, şehitlerimizin fedakarlığının unutulmayacağını ve onların hatıralarını yaşatmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaretler, bölgedeki halkın moral bulmasını sağlarken, şehit ailelerine olan vefayı bir kez daha gözler önüne serdi.

Esnaf Ziyaretleri: Çaykara’nın Kalkınması İçin Atılacak Adımlar

Başkan Genç, Çaykara’daki esnafla da buluşarak onların sıkıntılarını dinledi ve bölgedeki ekonomik kalkınma için yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Esnafın, turizm ve altyapı yatırımlarından nasıl faydalanacağına dair açıklamalar yaptı. Ayrıca, Çaykara’nın turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik projelerden de bahsetti. Bu projelerle birlikte, yerel esnafın iş hacminin artması ve ilçenin daha fazla turist çekmesi hedefleniyor.

Uzungöl’e Yönelik Yeni Yatırımlar ve Turizm Projeleri

Uzungöl, sadece Trabzon’un değil, tüm Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm destinasyonlarından biridir. Başkan Genç, Uzungöl’ün çevresindeki altyapı yatırımlarının hızlandırılacağını ve bu bölgenin turizm potansiyelinin daha etkin bir şekilde kullanılacağını duyurdu. Uzungöl’ün, doğal güzellikleriyle ünlü olduğunu belirten Genç, bölgeye yönelik yapılacak projelerle, daha fazla turistin bölgeye gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Uzungöl’ün Sürdürülebilir Turizmle Büyümesi Sağlanacak

Başkan Genç, Uzungöl’ün doğal yapısını bozmadan sürdürülebilir turizmi artırma hedefinde olduklarını vurguladı. Uzungöl’ün altyapısının iyileştirileceğini, konaklama imkanlarının çeşitlendirileceğini ve bölgedeki ulaşım ağlarının güçlendirileceğini belirtti. Ayrıca, yerel halkın bu turizm hareketinden daha fazla fayda sağlaması için çeşitli ekonomik desteklerin sunulacağını söyledi. Uzungöl’ün çevresindeki doğal alanların korunması gerektiğine dikkat çeken Genç, bölgenin ekolojik dengesinin bozulmaması için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Başkan Genç’in Çaykara’daki ziyaretinde, Çaykara Kaymakamı Ali Sapmaz, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, yerel parti ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş da yer aldı. Katılımcılarla yapılan toplantılarda, Çaykara’nın geleceği, yeni yatırımlar ve yapılacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Genç, bölge halkıyla iç içe olmanın, onların ihtiyaçlarını yerinde görmenin ve onlara hizmet etmeyi her şeyden önemli gördüğünü söyledi.

Çaykara ve Uzungöl’ün Kalkınması İçin Stratejik Planlar

Ziyaretin sonunda, Başkan Genç, Çaykara ve Uzungöl’ün kalkınması için belirlenen stratejik planları paylaştı. Bu planlar arasında, Çaykara’daki altyapı projelerinin hızlandırılması, Uzungöl’deki turizm altyapısının güçlendirilmesi, sağlık ve eğitim alanlarında iyileştirmeler yapılması ve yerel işletmelerin desteklenmesi yer alıyor. Ayrıca, bölgedeki istihdamın artırılmasına yönelik projelerle, Çaykara halkının daha güçlü bir ekonomik yapıya kavuşması hedefleniyor.

Bu metin, Çaykara ve özellikle Uzungöl ile ilgili önemli gelişmeleri bir araya getiriyor. Başkan Genç’in hem Çaykara’daki esnaflarla yaptığı görüşmeleri hem de Uzungöl’ün kalkınması adına yapmayı planladığı projeleri içeren kapsamlı bir içerik sundum. Uzungöl’ün doğasının korunarak turizmin artırılması ve bölgedeki ekonomik gelişmelere katkı sağlanması gibi önemli noktalar da öne çıktı.

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Ali ulu dedi ki:

    Her sene aynı hikaye. Bir sürü vaatler boş konuşmalar sonuç sıfır