ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
45,5712
EURO
52,9284
ALTIN
6.587,31
BIST
14.029,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
18°C
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
reklam

Çaykara’da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Çaykara’da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
19.05.2026 23:40
29
A+
A-

Çaykara’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Yağışlı hava nedeniyle açık alanda yapılması planlanan program, Çaykara Gençlik Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Çaykara Kaymakamı Ali Sapmaz, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin, İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt, çeşitli siyasi parti ilçe başkanları, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen programda, Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Program kapsamında öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri sahnelenirken, çeşitli sportif etkinlikler ve yarışmalar da düzenlendi. Çuval yarışı, halat çekme ve farklı oyunlarla öğrenciler hem eğlendi hem de bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kutlama programının sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edildi. Ödüller, Kaymakam Ali Sapmaz, Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından öğrencilere verildi.

Çaykara’da gerçekleştirilen 19 Mayıs programı, gençlerin hazırladığı gösteriler ve yoğun katılım ile renkli görüntülere sahne oldu.

19 Mayis 5

19 Mayis 5

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.