ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5680
EURO
34,7221
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Trabzon Tanıtım Günlerinde Çaykara Rüzgarı

Trabzon Tanıtım Günlerinde Çaykara Rüzgarı
15.10.2022 23:58
A+
A-

Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Trabzon’un kültürünü İstanbul’da yaşatmak amacıyla düzenlenen “Trabzon Tanıtım Günleri” coşkulu başladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin etkinlikler kapsamında açtığı stant hemşehrilerinden büyük ilgi gördü.

Çaykara Belediyesince açılan standımız büyük ilgi gördü. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, şunları söyledi ‘’Trabzon tanıdım gönlerinde Çaykara’mız adına açmış olduğumuz standımıza büyük ilgi gördük bizi yalnız bırakmayan tüm Hemşehrilerimizin bizlere de göstermiş oldukları yakın ve samimi ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyorum ’’dedi.

Trabzon Dernekler Federasyonunca Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen “Trabzon Tanıtım Günleri” özellikle Karadenizlilerden büyük ilgi gördü. Etkinliğin açılış törenine TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon Dernekler Federasyon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şatıroğlu ve çok sayıda siyasi, bürokrat ve davetli katıldı. 16 Ekim Pazar günü sona erecek etkinlikte hamsi, mısır ekmeği, kuymak, kara lahana çorbası, fındık, tereyağı, Hamsiköy sütlacı, Akçabat köftesiyle Trabzon’un birbirinden lezzetli yemekleri, ziyaretçilere lezzet şöleni yaşatıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman açılışta yaptığı konuşmada, İstanbul’da hemşehrileriyle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ve şahsım adına hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Başkanımız Güney Kore’de düzenlenen Dünya Yerel ve Bölgesel Liderler Zirvesi’nde UCLG Dünya Yönetim Kurulu Üyeliğine ve Dünya Konseyi Üyeliğine Türkiye’yi temsil etmek üzere seçildi. Bu güzel bir haber. Tabii ki bir güzel haber de Trabzonspor’un Monaco galibiyeti olsa gerek. Ben bu keyfi İstanbul’da hemşehrilerimle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Trabzonspor sadece şampiyon olmadı. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şampiyonluk sonrası yaptığı organizasyonla dünya genelinde yaklaşık 1 milyarın üstünde etkileşim alındı.  Trabzon bu işi yapıyor. Doğru ve güzel yapıyor” dedi.

ŞATIROĞLU: ÇOK HEYECANLIYIZ
Trabzon Tanıtım Günleri’yle ilgili konuşan Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, ise “Yıllardır bu işi yapan en eski kurumlardan bir tanesi olarak bu yıl da 13’üncüsünü düzenliyoruz. Biz İstanbul’da her yıl 2 etkinlik yapan kurumuz. Tabii ki çok heyecanlıyız, çok emek verdik. Dolayısıyla 13-16 Ekim tarihleri için görmüş olduğunuz stantlarımız hazırlandı. Büyük bir heyecanla İstanbul halkını bekliyor. Yıllardır İstanbul halkının bize büyük bir teveccühü var” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.