ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3119
EURO
35,0521
ALTIN
2.277,29
BIST
8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
18°C
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
reklam

Ayrancı’dan atama açıklaması

Ayrancı’dan atama açıklaması
01.09.2018 13:49
A+
A-

İki yıldır Çaykara Kaymakamı olarak görev yapan ve halkla kurduğu samimi ilişkiler nedeniyle iz bırakan İhsan Ayrancı Erzincan Vali Yardımcılığına atanması dolayısıyla mutlu, ancak Çaykara’dan ayrılacağı için hüzünlü olduğunu ifade etti. Gazetemize yaptığı açıklamada Çaykara’da çok güzel dostluklar kurduğunu ancak her başlangıcın bir sonu olduğunu ifade etti. Ayrancı “sevindiğim bir başka taraf da Erzincan’da da Çaykaralıların olması. Ayrıca buraya da yakınız. Fırsat oldukça yine görüşeceğiz. Burada görev yaptığım süre içerisinde desteğini gördüğüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrancı ayrılması nedeniyle sosyal medyadan da duygularını paylaşarak: “Yeni görev yerim Erzincan Vali Yardımcılığı, yaklaşık iki yıldır büyük bir onur duyarak ifa ettiğim Çaykara Kaymakamlığı görevimden ayrılıyorum. Geride bıraktığımız iki yılın her anını anlamlı kılan tüm Çaykaralı dostlarıma teşekkür ederim. Kararname haberi şehir dışında olduğum bir zamana denk geldi, izin dönüşü vedalaşmak için Çaykara’da olacağım.
Şairin dizelerinde ifade ettiği gibi
‘Bir gün akşam olur bizde gideriz
Kalır dudaklarda şarkımız bizim’”

İfadelerine yer verdi. Eski Kaymakam, yeni Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı’ya Erzincan’da da başarılar diliyoruz.

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.