ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
49,7871
EURO
55,5137
ALTIN
6.498,93
BIST
11.151,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
23°C
Trabzon
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Yağmurlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
reklam

Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi

Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi
11.09.2026 12:11
662
A+
A-

Taşkıran ile Şalpazarı’nı Buluşturan Mutluluk: Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi
Çaykara’nın Taşkıran Mahallesi ile Trabzon’un Şalpazarı ilçesi, Aysun Şahin ve Tayfun Özer’in düğününde aynı mutluluğu paylaştı. Nebahat ve Dursun Ali Şahin çiftinin kıymetli kızları Aysun Şahin, Ayşe ve Ali Özer çiftinin değerli oğulları Tayfun Özer ile düzenlenen görkemli düğün töreniyle ömür boyu sürecek mutluluğa “evet” dedi.
Trabzon Ortahisar’da bulunan Alyans Düğün Salonu, genç çiftin en özel gününe ev sahipliği yaptı. Salonu dolduran çok sayıda davetli, ailelerin ve genç çiftin sevincine ortak olurken, samimi ve coşkulu anlar gece boyunca yaşandı.
Gelin ve damadın alkışlar eşliğinde salona giriş yapmasının ardından nikâh törenine geçildi. Ortahisar Belediyesi tarafından kıyılan nikâhın ardından evlilik cüzdanı, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ernul Arslan tarafından gelin Aysun Şahin’e takdim edildi. Bu anlamlı an, davetlilerin alkışları arasında unutulmaz hatıralar arasındaki yerini aldı.
Gecede sahne alan müzik grubu, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Özellikle Karadeniz horonları ve kolbastı gösterileri salonda büyük ilgi görürken, genç yaşlı herkes müziğin ritmine eşlik ederek doyasıya eğlendi. Neşe ve mutluluğun hâkim olduğu düğün, renkli görüntülere sahne oldu.
Ortahisar Belediyesi’nde görev yapan Tayfun Özer ile Trabzon’da özel bir markette çalışan Aysun Şahin, mutluluklarını aileleri, akrabaları ve dostlarıyla paylaşmanın sevincini yaşadı.
Genç çiftin kına gecesi 8 Eylül 2026 Salı günü Ortahisar Belediyesi arkasında bulunan Cansu Mazlum Organizasyon Salonu’nda gerçekleştirildi. Düğün töreni ise 10 Eylül 2026 Perşembe günü Ortahisar Yeni Mahalle’deki Alyans Düğün Salonu’nda yoğun katılımla yapıldı.
Çaykara Gazetesi olarak Şahin ve Özer ailelerini yürekten tebrik ediyor, Aysun ve Tayfun çiftine sağlık, huzur, sevgi ve mutluluk dolu, ömür boyu sürecek bir evlilik hayatı diliyoruz. Allah birlik ve beraberliklerini daim eylesin.

1   |  9
Aysun
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 1
Aysun
2   |  9
Aysun 8
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 2
Aysun 8
3   |  9
Aysun 7
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 3
Aysun 7
4   |  9
Aysun 6
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 4
Aysun 6
5   |  9
Aysun 5
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 5
Aysun 5
6   |  9
Aysun 4
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 6
Aysun 4
7   |  9
Aysun 3
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 7
Aysun 3
8   |  9
Aysun 2
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 8
Aysun 2
9   |  9
Aysun 1
Aysun ve Tayfun Dünyaevine Girdi 9
Aysun 1

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.