ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,6064
EURO
34,8200
ALTIN
2.513,44
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Başkan Gedikoğlu da Adaylık Müracaatını Yaptı

Başkan Gedikoğlu da Adaylık Müracaatını Yaptı
28.10.2013 17:15
A+
A-

Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu bugün Ak Parti Çaykara İlçe Başkanlığına başvurarak yeniden belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Ak Parti Çaykara İlçe Başkanlığı Binasında İlçe Başkanı Temel Şimşek’e adaylık başvurusunda bulunan Namık Kemal Gedikoğlu bir de basın açıklaması yayınladı. Adaylık açıklama töreninde Ak Parti ilçe yöneticileri de hazır bulundu.  Bilindiği gibi Gedikoğlu 2009 yılında Çaykara’da bağımsız olarak aday olarak seçimi kazanmış ve geçen ay Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rozet takmasıyla Ak Parti’ye katılmıştı.

Başkan Namık Kemal Gedikoğlu’nun başvuru ile ilgili basın açıklaması şöyle:

“29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, “Çaykara Belediye Başkanı seçildim ve halen  aynı görevi yürütmekteyim.

-Görevim süresince Çaykara‘nın yaşanabilir bir kent olması için yıllarca sorun olan sorunlardan su sorunu mevcut kaynakları ıslah ederek ve Avrupa’da kullanımı yasaklanan aspes boruları değiştirilerek 50 bin nüfusa yetecek su kaynağının tahsisi yapılarak ihale edilmiş, halen inşaatı devam etmektedir.

-Kanalizasyon tamamlanmış, Ataköy ve Taşkıran’ı kapsayacak şekilde yapılmak üzere arıtmanın resmi işlemlerine başlanmış ve devam etmektedir.

-Hurmalık mevkiinin imar sorunu 18.nci madde uygulaması ile çözülmüş, Akdoğan mevkiindeki imar çalışmaların yasal süreçler devam etmektedir.

-Yeşilalan deresine paralel yeni caddenin altyapısı ile üstyapısı tamamlanarak trafiğe açılmıştır.

-Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar Afet evleri ve Hurmalık Mahallesi dahil tamamının parkeleri döşenerek üs yapı tamamlanmıştır.

-İlçe merkezinde bulunan park yıkılıp yeniden yapılarak bodrumunda erkek ve bayanlara ait şadırvan ve WC olan modern bir park haline getirilmiştir.

-İlçede mevcut Çocuk Parkı yenilenmiş, afet evleri mevkisine yeni çocuk parkı yapılmıştır.

-Hazine arsası üzerine 16 konutlu İlçe Emniyet hizmet Binasının inşaatı başlamış halen devam etmektedir.

-18 derslik Anadolu Lisesi ile 100 kişilik yemekhaneli öğrenci yurdunun sponsorluğunu belediyemiz üstlenerek yapılan protokol gereği Anadolu Lisesi açılmıştır.

-Arsanın bir kısmı belediyemizce bir kısmı da hayırsever vatandaş tarafından bağışlanan arsa üzerine Anaokulu İnşaatı başlamıştır.

-Yeşilalan ve Maraşlı gurup yolları belediyemizce genişletilerek Özel idare tarafından asfaltlanmıştır.

-Kapalı Spor salonu yapılmak üzere mülkiyeti Belediyemize ait şehrin girişinde bulunan gayrimenkul Gençlik Spor Müdürlüğüne tahsis edilmiş, projesi tamamlanarak ödenek talebinde bulunulmuştur.

-Yine ilçenin girişine özel bir firmaya köprü yaptırılmıştır. İmara göre yollar açılarak şehir trafiği rahatlayacaktır.

-Köylere Belediyemiz imkânları dâhilinde her türlü yardım yapılarak destek verilmiştir.

TOKİ ile yapılan çalışmalar son aşamasında olup önümüzdeki günlerde tüm işlemleri bitirip en kısa zamanda TOKİ konut inşaatlarına başlanacaktır.

Çaykara‘nın yaşanabilir bir kent olması için su, kanalizasyon, arıtma, imar gibi temel sorunlar giderilmiş, kamu yatırımı olarak 16 konutluk ilçe emniyet binası ile anaokulu inşaatları devam etmektedir. Spor salonu için ödenek beklenmektedir.

Gerek özel hayatımda gerek iş hayatımda gerekse belediyedeki görev süresince vatandaşlarla, sivil toplum örgütleri ile siyasi parti temsilceleri ve resmi kurumlarla uyum içerisinde çalıştım. Hiçbir kişi ile resmi veya gayri resmi sorun yaşamadım. Allah’ın izni ve hayırlısı ile; 32 yıllık yöneticilik, idarecilik ve 5 yıllık Belediyecilik tecrübemden kaynaklanan  birikimim ile “Büyükşehir” kapsamımda Hizmet odaklı ve Vatandaş memnuniyetini  esas alan hizmet anlayışı ile Çaykara için   ileriye dönük ve kalıcı  projelere imza     atacağımızdan şüpheniz olmasın.

İlçemizde her kesimi kucaklayarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir ayrım yapmadan, ilçemiz sorunlarını partimin vizyonuna ve misyonuna uygun şekilde, sivil toplum örgütleri, resmi kurum ve kuruluşlar ile uyum içerisinde çalışarak çözeceğiz. Aday adaylığımın hayırlı olmasını ve aday adayı olmuş ve olacak tüm arkadaşlarımıza da başarı dileklerimi sunarım. “

Kısaca Namık Kemal Gedikoğlu:

18-12-1957 tarihinde Çaykara’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Çaykara’da tamamlayan Gedikoğlu 1977 yılında Ankara Maliye Okulundan mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesini bitirdi. 14.06.1977 yılında Balıkesir Askeri Saymanlığına Muhasebe Memuru, 1979 yılında Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğüne Gelir Memuru olarak atandı. Aynı dairede Gelir Şefi ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Gedikoğlu,2009 Yerel Seçimlerinde görevinden istifa etti.  Gedikoğlu 2009 yılında Çaykara’dan bağımsız olarak aday olarak seçimi kazanmış ve geçen ay Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rozet takmasıyla Ak Parti’ye katılmıştı

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. ibrahim yıldız dedi ki:

    ÇAYKARASPORLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİDE MERAK EDİYORUM SAYIN BAŞKANIM..