Trabzon
Çok Bulutlu
20°C
Trabzon
20°C
Çok Bulutlu
Salı
Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba
Gök Gürültülü
15°C
Perşembe
Gök Gürültülü
15°C
Cuma
Çok Bulutlu
16°C
Ankara’da deterjan ve temizlik malzemesi üretim faaliyeti gösteren Çaykara Ataköy’lü iş adamı Star Kimya firması sahibi Metin İkinci Çaykara Belediyesine iki ton hijyen malzemesi bağışladı.
Çaykara Belediye başkanı Hanefi Tok sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada : Çaykaralı sevgili hemşehrimiz Star Kimya sahibi Metin İkinci kardeşime Çaykara Belediyemize bağışlamış olduğu iki ton temizlik ve hijyen malzemesi için sonsuz teşekkürler ediyorum. Bol kazanç diliyorum. Allah Razi olsun dedi.
Çaykara Gazetesi olarak Star Kimya sahibi Metin İkinci’ye duyarlılığından dolay çok teşekkür ediyoruz.
Star Kimya İnternet sitesi: www.starkimya.com.tr
Bize böyle Çaykaralı lazım. Helal olsun Metin Bey’e. Sürekli zengin işadamlarımız ve üst düzey bürokratlarımız ile övünür dururuz ne varki hiç biri ilçemize fayda ettiği yok, ilçenin, köylerin hali ortada..
Allah yardım sever iş adamlarımızı eksik etmesin…
Sevgili Kardeşimiz METİN İKİNCİ Beye. STAR KİMYA Sorumlusu olarak Hemşerimiz olarak çaykaramıza göstermiş olduğu PAYLAŞIM duygu ve düşüncesine TEŞEKKÜR ler. Veren olmak ayrıcalıktır. SİZ varsanız BİZ varız… SELAMLAR – SEVGİLER…..