Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan genel kurulu 29 Ocak 2017 pazar günü yapıldı.
Merkezi Trabzon’da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul 29 Ocak 2017 pazar günü saat 10:00’da gerçekleşti.
Trabzon Meydan İskenderpaşa Mahallesindeki Dernek lokalinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulda üye aidatlarını süresi içerisinde yatırmış olan 439 üye oy kullanma hakkını elde etti. Ancak oy kullanmaya 354 kişi katıldı.
Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulda Dernek organlarının yeniden belirlendi. Derneğe üye olan Çaykaralı Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu oyunu kullanarak üyelerle çay içti, sohbet etti.
Açılış konuşmasını Dr. Aydın Aydın yaptı. Şehirlerimizin adına saygı duruşu ve İstiklal Maşımız ile başladı. Bazı üyeler söz alarak konuşmalar yaptılar. Daha sonra mevcut Dernek Başkanı Hasan Güven söz alarak yaptıklarını, yapacaklarını anlattığı bir konuşma yaptı. Daha sonra ikinci liste Dernek Başkan adayı Dr. Ahmet Yaşar Zengin söz alarak yapacakları hakkında bilgi sundu. Beğendikleri ve beğenmedikleri hakkında görüşlerini bildirdi.
Daha sonra seçime geçildi. Seçim oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Saat 17.00’de sandık açıldı. Oy kullanma hakkı bulunan 439 kişiden ancak 354 kişi oy kullandı. 3 oy geçersiz sayıldı. Eski yönetim 173 Yeni yönetim 178 oy alarak 5 farkla yeni yönetim seçilmiş oldu.
YENİ YÖNETİME SEÇİLEN KİŞİLER
1-Dr.Ahmet Yaşar Zengin
2-Mehmet İbrahimağaoğlu
3-Prof.Dr.Mustafa Köse
4-Prof.Dr.Orhan Durgun
5- Dr.Fatih Niayazoğlu
6-Dr.Mustafa Bakkaloğlu
7-Mustafa Yanmış
8-Av.Selman Aktürk
9-Halil Yaraoğlu
10-İbrahim Kara
11-İbrahim Çelebi
12-Mehmet Özbilgi
13-Mustafa Akyüz
14-Nihat Albayrak
15-Kadir Altuncu
16-Zekai Aydın
17-Mehmet Ali Yıldız
18-Mehmet Çevik
19-Tuncay Mutlu
20-Mehmet Fındık
21-Mustafa Yıldırım
22-Fatih Sultan Yılmaz
23-Adnan Çokluk
24-Şeref Zengin
25-Güner Tatlı
26-Faruk Eroğlu
Çaykara Gazetesi olarak Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğine yeni seçilen yönetimi tebrik ediyor başarılar diliyoruz.